Benzinin litre fiyatına 1.20, motorinin litre fiyatına 1.68 TL indirim geliyor

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları el yakmaya devam ederken araç sahiplerinin beklediği müjdeli haber az önce geldi. 26 Temmuz salı gece yarısından itibaren benzin ve motorin litre fiyatına indirim uygulanacak. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre çifte indirim fiyatları Bir Hayli aşağıya çekecek. Benzinin litresine 1.20 TL'ye motorinin litresine ise 1.68 TL indirim bekleniyor. İndirimli benzin ve motorin fiyatları haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları tüm dünyada artmaya devam ederken yüz güldüren haberlerde geliyor. Brent petrolün varil fiyatının da yaşanan düşüş sonrası Türkiye'de araç sahiplerine Müjdeli Haber geldi. Benzin ve motorin litre fiyatına 26 Temmuz salı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim uygulanacak. Tekel güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? Benzin ve motorine indirim mi gelecek? Akaryakıt fiyatlarında indirim ne zaman yapılacak?

Akaryakıt fiyatlarına çifte indirim geliyor

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre brent petrolün varil fiyatı da yaşanan düşüş sonrasında akaryakıt fiyatlarına çifte indirim geliyor. Gelen son dakika haberine göre 26 Temmuz salı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 20 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 68 kuruş indirim yapılacak. Akaryakıt indirimi 26 Temmuz salı gününden itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak. Şu an için LPG grubunda ise herhangi bir indirim beklenmiyor.

Yeni indirimli benzin ve motorin fiyatları

26 Temmuz salı günü uygulanacak olan benzin ve motorin indirimi ile birlikte akaryakıt fiyatları da değişecek. İndirim sonrası İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 21 49 TL'ye düşerken motorinin litre fiyatı ise 23.72 TL'ye inecek.

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatı 20 1,48 TL bir gün motorinin litre fiyatı ise 23,75 TL olacak.

Akaryakıt indirimi sonrası Ankara'da benzinin litre fiyatı 21,60 TL, motorinin litre fiyatı ise 23,88 TL olacak.

İzmir'de ise akaryakıt indirimi sonrasında benzinin litre fiyatı 21,62 TL, motorin litre fiyatı ise 23,82 TL olacak.