Berber ustası, yanlış traş bahanesiyle 14 yaşındaki çırağı copla dövdü!

TAKİP ET

Konya'da 2 hafta önce bir berber ustasının yanına çırak olarak işe başlayan E.K. (14), iddialara göre dükkana traş olmaya gelen müşterinin favori ve ense traşını yamuk kestiği için ustası Z.B.G. (25) tarafından demir copla dövüldü.

Reklam
Reklam

Konya'da yaşayan E.K., okul harçlığını çıkartmak için 4 Kasım günü, mahallesinde bulunan bir berberin yanına çırak olarak girdi. 2 hafta süredir çıraklık yapan E.K., iddialara göre müşterinin ense ve favori traşının yamuk kestiği için ustası tarafından demir copla darp edildi.



Darp edildikten sonra ailesini arayan 14 yaşındaki küçük çocuk, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatırken, aile çocuklarını hastaneye götürerek hastaneden darp raporu aldı. Aile, daha sonra polise giderek berber ustası Z.B.G.'den şikayetçi oldu.

Yaşadıklarını polise anlatan küçük çocuk dükkana gelen müşteriye önce sakal traşı yaptığını ve daha sonra saç traşını yaptığını belirterek saç tıraşını yanlış yapınca ustasının ona demir copla vurduğunu söyledi. Normal zamanlarda da ensesine ve yüzüne tokat yediğini söyleyen E.K., ustasının kendisine sürekli küfür ve hakaret ettiğini de belirtti.



Çırak olduğu için daha önce hiç tıraş yapmadığı halde olayın yaşandığı gün ustasının kendisini müşterinin saçını ve sakalını kesmeye zorladığını sözlerine ekleyen E.K. saç tıraşını da yanlış yapınca copla vurmaya başladığını ve daha sonra işte olan annesi S.Ö.'yü arayarak yaşadıklarını ona anlattığını söyledi.

Ailenin yaptığı şikayet sonrası polis, berber Z.B.G., hakkında 'kasten yaralama' suçundan soruşturma başlattı.



 

konya berber yanlış traş demir cop darp