Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan set fotoğrafı! 12 yıl sonra aynı filmdeler

TAKİP ET

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Behlül'ü Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aradan geçen 12 yılın ardından tekrar aynı filmde buluştu. Dijital platformda yayınlanacak bir film için bir araya gelen iki ünlü oyuncunun sette görüntülendi. Saat ve Ttalıtuğ'un set fotoğrafı kısa sürede gündem oldu.

Reklam
Reklam

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Behlül’ü Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aradan geçen 12 yılın ardından tekrar aynı filmde buluştu. Dijital platformda yayınlanacak bir film için bir araya gelen iki ünlü oyuncunun sette görüntülendi. Saat ve Ttalıtuğ’un set fotoğrafı kısa sürede gündem oldu. Netflix’te yayınlanacak olan bir aşk filmi için bir araya gelen Kıvanç Ttalıtuğ ve Beren Saat’in set fotoğrafları gündem oldu. İkiliyi tekrar bir arada görmek için heyecanla bekleyen izleyiciler set fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdırdı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde olduğu filmin çekimlerine de başlandığı öğrenildi.

12 Yıl Aradan Sonra Yeniden

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu, hala ekrana gelen tekrar bölümleriyle en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başarıyor. Yılların eskitemediği muhteşem dizinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ise aradan geçen 12 yılın ardından yeniden sette buluştu. Netflix’te yayınlanacak olan bir aşk filminde başrolde olan ikilinin setten ilk görüntüleri de geldi.

Filmde New York Sahneleri De Olacak

Filmin Şile sahilindeki çekimlerinde görüntülenen ikilinin set fotoğrafları gündem oldu. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. OGM Pictures imzasıyla Netflix için çekimlerine başlanan filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık oturuyor. Filmin senaryosunu ise Nuran Evren Şit yazıyor. İstanbul sahnelerinin çekimleri başlayan filmde New York sahneleri de olacağı öğrenildi.