Bergen filmi 40 milyon lira kazandırdı!

TAKİP ET

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz yıl rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden apar topar ayrılmıştı. Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılma kararıyla ilgili, 'çok dram var, içinde dram olan dizilerde oynamayacağım' demişti. Fakat fikrini değiştirdi ve Bergen filmiyle rekora imza attı.

Reklam
Reklam

Daha öncede birçok dizi ve filmde yer alan Farah Zeynep Abdullah, en son TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile izleyiciyle buluşmuştu. Sonrasında dizinin fazla dram içerdiğini öne sürerek diziden ayrılma kararı alan güzel oyuncu, bir daha dram içeren projelerde yer almayacağını belirtse de öyle olmadı.
Bergen filmiyle setlere dönen Farah Zeynep Abdullah, projede hem ortak yapımcı hem de başrol olarak yer aldı. Şarkıcı Bergen’in acı dolu hayatı ve yaşadığı talihsiz son anlatılan film, 4 Mart’ta vizyona girdi. Bergen filmi gişede rekora yürüyor. Film şimdiye kadar 4 milyon 868 bin kişi tarafından izlendi ve 143 milyona yakın hasılat elde edildi. Farah Zeynep Abdullah’ın da şimdiye kadar bu projeden 40 milyon lira kazancı olduğu iddia edildi.

bergen bergen filmi farah zeynep abdullah erdal beşikçioğlu