Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen kimdir, neden ve ne zaman öldü ?

TAKİP ET

Bir zamanlara damgasını vuran ve hala adından sıkça bahsettiren Bergen hakkında araştırmalar devam ediyor. Hayatı boyunca yaşadıkları dilden dile aktarılması üzerine Bergen hayatı film yapılacak. Bunun üzerine Bergen kimdir, gerçek adı nedir ve neden öldü soruları sıkça sorulmaktadır. İşte şarkıcı Bergen hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kadına şiddetin örneklerinden olan Bergen, eski eşi tarafından öldürüldü. Acıların kadını olarak bilinen Bergen tekrardan gündeme geldi. Filmi yapılacak olan şarkıcı Bergen'in ertelemeler sonrası başrolde yer alacak isim merak konusu oldu. Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan şarkıcı birçok acıya dayanmasıyla adından bahsettirdi. 

Bergen filmi ne zaman çıkacak? 

Uzun süredir gündemde yerini alan Bergen filmin ilk tanıtımı sevenleriyle paylaşıldı. Başrol oynaması için birçok ünlüyle görüşülmesi sonrası Farah Zeynep Abdullah da karar kılındı. Büyük heyecanla beklenen filmin ne zaman yayınlanacağına dair net tarih verilmedi. 

Bergen film tanıtımı

Bergen kimdir, ne zaman ve neden öldü? 

1959 yılında Mersin'de dünyaya gelen Bergen, küçük yaşlarda müzik sektörüne giriş yaptı. 1982 yılında ilk albümünü çıkardı. 1982 yılının Ekim ayında ise beklenmeyen bir durum sonrası kocası tarafından yüzüne kezzap atıldı ve iki gözünü kaybetti. Uzun uğraşlar sonrası sol gözünün görme yetkisi yerine geldi fakat sağ göz iyileşmedi. Bu nedenle saçlarını sürekli sağ tarafa tarayıp gözünü kapatırdı. Bunun yanı sıra bantlar ya da güzel gözlükleriyle bu durumu saklardı. 1986 yılında dördüncü albümü olan Acıların Kadını albümünü çıkardı ve aynı isimle filmde yer aldı. 

14 Ağustos 1989'u 15 Ağustos'a bağlayan gece, Pozantı, Adana'da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürülen; 30 yıllık kısa yaşamına 6 long play, 11 kaset, 129 şarkı ve 1 video filmi sığdıran Bergen memleketi Mersin'e defnedildi. Toroslar, Mersin'deki asri anıt mezarlık ziyarete açıktır.

Bergen ne zaman öldü, mezarı nerede? 

1989 yılında kocası tarafından öldürüldü. Mezarı ise Mersin'de bulunan Asri Anıt Kabristan'ında bulunmaktadır. 

bergen kim bergen filmi başrol bergen neden öldü bergen gerçek ismi nedir