Bergüzal Korel'in doğum fotoğrafları şaşırttı! Berguzal Korel'den hamilelik itirafı

TAKİP ET

Yaklaşık 11 yıldır Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel doğum fotoğrafları şaşırttı. 3 Kasım'da kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel'den ilginç bir hamilelik itirafı geldi. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Yaklaşık 11 yıldır meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan Bergüzar Korel geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği ve bu evlilikten Ali ve Han adında iki çocuk sahibi olan güzel oyuncu 3 Kasım 2021 tarihinde kızı Leyla’yı kucağına almıştı. Doğum fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle buluşturan ünlü oyuncunun görüntüleri hayranlarını oldukça şaşırttı. Bununla birlikte Bergüzal Korel’den ilginç bir hamilelik itirafı geldi. Bu itiraf da güzel oyuncunun hayranlarını şaşırtan bir başka durum oldu.
Bergüzal Korel’in Doğum Fotoğrafları Şaşırttı

Halit Ergenç ile olan evliliğinin üçüncü meyvesi olan Leyla’yı 3 Kasım günü kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel bu mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle de paylaştı.

Yaptığı paylaşımın altına ‘’31 Ekim. Doğumdan üç gün önce bir fotoğrafımız olsun derken ne kadar şiş olduğuma bir kez daha hayretler edip, çaresizce kabullendiğim andır bu. Anlamadığım, o geçmeyen son günler nasıl şu an ışık hızıyla geçip üç hafta oldu bile.."notunu paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncunun bu pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Bebeği Leyla’nın doğum sürecinin neredeyse her anını fotoğraflayarak ölümsüzleştiren Bergüzar Korel hastaneye girerken zor bir doğum süreci yaşayacacğını hissettiğini itiraf etti.
Bergüzar Korel 2009 yılından bu yana kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evli olarak yaşamına devam ediyor.

Bergüzar Korel doğum Halit Ergenç Leyla