Berna Laçin elektrik faturasını paylaştı, genel ev mi sorusu gelince küplere bindi

TAKİP ET

Sosyal medyada yaptığı muhalif paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu Berna Laçin elektrik faturasını paylaşarak zamlara isyan etti. Berna Laçin'in elektrik faturası herkesi şaşkına çevirirken 1 takipçisi ise yaptığı yorumla ünlü oyuncuyu kızdırdı.

Reklam
Reklam

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık konuşulan oyuncu Berna Laçin zaman zaman takipçileri ile girdiği polemiklerle de Gündem oluyor. Berna Laçin bu sabah saatlerinde Twitter hesabından elektrik faturasını paylaştı ve yapılan zamlara isyan etti

33 bin TL elektrik faturası geldi

Sosyal medya hesabından bu ay gelen elektrik faturasını paylaşan Berna Laçin'in faturası herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda "Geçen ay elektrik 22 bin geldi diye serzenişte bulunmuştum ya hani, uzaktan çalışma düzeni olduğu için tek tük gelen var diye, bu ay elektrik faturası 33 bin lira geldi. Cevap, yine zam" dedi.

Genelev mi yorumu küplere bindirdi

Twitter'da binlerce takipçisi bulunan Berna Laçin'in bu paylaşımını alıntılayan bir kullanıcı ise "Genelev mi işletiyorsun, diskotek mi?" diye sordu. Bu yorum karşısında küplere binen Berna Laçin ise "İş başvurusunda bulunacak sanırım" yanıtını verdi.