Berna Laçin haklı isyanıyla haksız duruma düşüyordu! Duruma açıklık getirdi, kahve fiyatlarında dev artış!

TAKİP ET

Berna Laçin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda içtiği bir kahveye 80 lira ödemesinden dolayı isyan ederek gündem oldu. Üstüne üslük sabah erken saatlerde kahve içtiği için linç yedi!

Reklam
Reklam

Berna Laçin, sabah erken saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bir kahve fotoğrafı paylaşarak; “şu görmüş olduğunuz kahve 80 teeeleeee, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan günaydın sizlere” notunu düşerek Twitter’dan paylaştı.

Linç edildi

Berna Laçin paylaştığı fotoğrafın ardından sabahın erken saatlerinde kahve içtiği için çok fazla eleştiri aldı. Bunun üzerine Laçin; “Ahhha allattaki yorumları okuyun da sonra da damacanayla kahve içse de ayılamayacak olan insanların yorumunu okuyun, pahalılıktan şikayet eden yok da sabah 6’da kahve içmek isteyen suçlu oluyor” şeklinde yeni bir tweet atarak güldü.

‘Madem pahalı, niye içiyorsun güzel ablam’

Berna Laçin’in yaptığı paylaşıma kullanıcılardan birisi “madem pahalı neden içersin güzel ablacım, bir de fotoğraf paylaşıp milleti galeyana getirirsin…” yorumunu yapınca Laçin biraz daha ergilerek şu yorumlarda bulundu:

“Keşke işe yarasa da galeyana gelseniz, 1 kahve içtik madem onu da izah edelim: alana 3 saat önceden gelmek durumundasın, bekleme salonları dolu oluyor, saatlerce ayakta kalamayacağına göre haliyle bir yere oturmak istiyor insan. E boş oturmak iyi olmaz deyip 1 kahve içmek istiyor insan. İnsanların normal işlediği süreçler bunlar. Anormal olan ekonomi.”