Beşiktaş'a 2 hafta sonra gelen 3 puan!

TAKİP ET

Süper Lig'in 21'inci hafta maçlarında kendi sahasında Gaziantep FK'yi konuk olarak ağırlayan Beşiktaş, 2 hafta aranın ardından sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Reklam
Reklam

Teknik direktör olarak Önder Karaveli ilke resmi olarak anlaşan Beşiktaş, Süper Lig'de 21'inci hafta maçları için kendi sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Siyah-beyazlı ekip, rakibini Michy Batshuayi'nin attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve sahadan galip olarak ayrıldı.


Maçın başlangıcı düşük tempoda başlasa da ara ara tempolarını yükselten iki takım ilk yarıda çok fazla pozisyon üretmeye çalıştı. İl yarıda gol pozisyonu yakalayamayan Beşiktaş ve Gaziantep FK, 0-0'lık beraberlikle ilk yarıyı sonlandırdı. 


BEŞİKTAŞ TEK GOLÜ BATSHUAYİ'DEN GELDİ!

İkinci yarıya da temposuz başlayan iki rakipten ikinci yarıda da rakibinin kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretti. Gaziantep FK da bu hamlelere karşı ciddi oranda pozisyonlar yakaladı. Maçın saati 67. dakikayı gösterirken Ghezzal'ın attığı şutu Gaziantep kalecisi Günay başarıyla çıkardı. Dönen topu tekrar çeviren  Michy Batshuayi ise atığı şutla topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ın 1-0 öne geçmesini sağladı.


Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmazken Beşiktaş, 2 haftanın ardından sahadan 3 puan alarak galip olarak ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip aldığı 3 puanla lig sıralamasında puanını  32'ye yükseltirken, çıktıkları son 5 maçta 13 puanı toplayan Erol Bulut'un öğrencileri Gaziantep FK ise lig sıralamasında 31 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük'ün konuğu olmaya hazırlanırken Gaziantep FK ise kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

 

Beşiktaş Gaziantep FK maç sonucu süper lig puan durumu