Beşiktaş Ajax maç özeti ve golleri izle | Exxen BJK - Ajax youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş Ajax ile İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Siyah beyazlı taraftarlar ise Beşiktaş Ajax maç özeti ve gollerini izlemek için internete yöneldi. İşte Exxen BJK - Ajax youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son sırada yer alan ve gruptan çıkma şansını geçen hafta Sporting Lizbon’a kaybederek yitiren Beşiktaş Ajax ile evinde karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar Ajax karşısında kazanarak hem gruptaki ilk puanlarını toplamak hem de az da olsa devam eden UEFA Avrupa Ligi umutlarını sürdürmenin peşinde olacak. Beşiktaşlı taraftarlar ise bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Ajax maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Beşiktaş Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş Ajax ile bugün TSİ 20.45’te Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Ülke puanı adına oldukça önemli olan bu karşılaşma dijital yayın platformu Exxen üzerinden canlı olarak izleyenlerle buluşacak.

Beşiktaş-Ajax muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Montero, Umut, Ghezzal, Atiba, Necip, Pjanic, N’Koudou, Larin

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Taylor, Gravenberch, Tadic, Berghuis, Antony, Haller

Beşiktaş Moral İçin Kazanmak İstiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de  oldukça formsuz bir dönemden geçen Beşiktaş Ajax karşısında mutlak galibiyet peşinde olacak. Siyah beyazlılar Hollanda temsilcisi karşısında kazanarak  ilerleyen dönem için moral depolamak istiyor. Beşiktaş’ta Sporting Lizbon maçında cezalı duruma düşen Josef bu akşam oynanacak maçta forma giyemeyecek. N'Koudou ve Larin'in ileri hatta karşılaşmaya başlamasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Sergen Yalçın’da Rotasyon Sinyali

Beşiktal teknik direktörü Sergen Yalçın kötü bir oyunla kaybettikleri Alanyaspor maçının ardından Ajax maçında rotasyona gidebileceğinin sinyallerini verdi. Tecrübeli teknik adamın Ajax karşısında forvette Larin’e, orta sahada Necip Uysal’a ve sol kanatta ise sakatlığını atlatan N’Koudou’ya şans vermesi bekleniyor. 

Ajax Tam Kadro Geliyor

C Grubu’nda 12 puanla lider durumda bulunan Ajax bu akşam oynanacak Beşiktaş maçına tam kadro olarak geliyor. Hollanda ekibinde Alvarez, Kudus, Stekelenburg ve Klaiber İstanbul’a getirilmese de Anthony, Tadic, Haller gibi isimlerin karşılaşmanın ilk 11 kadrosunda yer alması bekleniyor.

Beşiktaş Ajax Maçının Hakemi Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda oynanacak olan Beşiktaş Ajax maçının hakemi açıklandı. Beşiktaş Ajax maçında Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto düdük çalacak. Yardımcı hakem olarak Senad Ibrisimbegovic ve Davor Beljo, 4. hakem olarak ise Milos Gigovic görev alacak.

Beşiktaş Ajax UEFA Şampiyonlar Ligi exxen Beşiktaş Ajax maç özeti