Beşiktaş Altay maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 BJK Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Beşiktaş Altay maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 BJK Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri, BJK Altay özet Bein Sports, Beşiktaş Altay maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta heyecanı bugün oynanacak olan karşılaşmalarla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün üçüncü ve son maçında Beşiktaş Altay ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Son 5 maçında 4 beraberlik alarak üst sıralardan uzaklaşan ve son oynadığı maçta deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş Altay ile evinde oynayacağı maçı kazanarak 4 maç aradan sonra kazanmayı amaçlıyor. Öte yandan Süper Lig’de son iki haftada 4 puan toplayan ve geçen hafta evinde Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan konuk Altay ise zorlu Beşiktaş deplasmanında puan veya puanlar toplayarak yenilmezlik serisini 3 maça çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Bu öneml karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın önemli karşılaşmalarından birisi olan Beşiktaş Altay maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı insanların gündeminin en üst basamaklarında yer bulmaya devam ediyor. Futbol severler ise Beşiktaş Altay maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Beşiktaş Altay Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Altay maçı bugün saat 19.00’da Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Beşiktaş Altay Maçı Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçında oynanacak olan Beşiktaş Altay maçının hakem kadrosu belli oldu. Kritik karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak.
Beşiktaş Kaybetmese de Kazanamıyor da
Süper Lig’in 26. haftasında bu akşam Altay ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş son 5 maçında yenilgi yüzü görmese de bu süreçte aldığı 4 beraberlik sebebiyle 8. sıraya kadar geriledi. Siyah beyazlı takım bu akşamki Altay maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamanın hesaplarını yapıyor. 
Altay Yenilmezlik Serisini Devam Ettirmek İstiyor
Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş deplasmanında 3 puan arayacak olan Altay haftalardır galip gelemedikten sonra deplasmanda Göztepe’yi yenerek rahat bir nefes almıştı. Geçen hafta ise evinde  Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan İzmir temsilcisi bu akşam oynayacağı zorlu Beşiktaş deplasmanında en azından 1 puan kazanmayı amaçlıyor. 
Beşiktaş ile Altay 84. Kez Karşı Karşıya
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Altay maçında taraflar 84. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 83 karşılaşmada Beşiktaş 43 kez kazanırken, Altay 16 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 24 maçta ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta Altay Beşiktaş’ı sahasında 2-1 mağlup etmişti.
Beşiktaş’ta Önemli Eksikler Var
Süper Lig’de bu akşam Altay ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş’ta maç öncesi önemli eksikler yer alıyor. Siyah beyazlı takımda Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup, Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin, Miralem Pjanic, Kevin N’Koudou, Mert Günok ve Michy Batshuayi Altay karşısında forma giyemeyecek.
Altay’da Tek Eksik Bulunuyor
Süper Lig’de bu akşam zorlu Beşiktaş deplasmanında puan peşinde olacak olan Altay’da maç öncesi tek eksik bulunuyor. İzmir ekibinde savunma oyuncusu Murat Akça dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.
Beşiktaş Altay’a Sahasında Geçit Vermiyor
Beşiktaş, evinde oynadığı 41 maçta rakibine büyük üstünlük kurdu. Evinde Altay’ı 27 kez mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip, 4 defa sahadan mağlup ayrıldı. Beşiktaş iç sahada rakibiyle 10 kez berabere kaldı. İstanbul’da rakip fileleri 66 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 24 gol gördü.
Beşiktaş - Altay muhtemel 11'ler:
Beşiktaş: 
Ersin, Kerem, Welinton, Vida, Umut, Josef, Ghezzal, Can, Emirhan, Alex, Güven
Altay: Lis, Björkander, Tolga, İbrahim Öztürk, Özgür, Zeki, Rodriguez, Thaciano, Kappel, Kazımcan, Deniz
Beşiktaş Altay maçı özeti için tıklayınız

Beşiktaş Altay BJK Altay özet Süper Lig 26. hafta futbol