Beşiktaş Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 BJK Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Beşiktaş Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 BJK Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri, BJK Antalya özet Bein Sports, Beşiktaş Antalyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Beşiktaş Antalyaspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de oynadığı son maçta deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş Antalyaspor ile oynayacağı maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor güçlü rakibini deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor.  Futbol severler ise Beşiktaş Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Beşiktaş Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Antalyaspor maçı bugün saat 19.00’da Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Beşiktaş Antalyaspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Antalyaspor maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve O. Gökhan Bilir üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Beşiktaş Üst Sıralara Tırmanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Antalyaspor’u konuk edecek olan Beşiktaş son haftalarda kazanamasa da yenilmemeyi başardı. Siyah beyazlı Antalyaspor’u mağlup ederek üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor. Beşiktaş’ta Atiba, Umut Meraş, N’Koudou, Serdar Saatçi, Mert Günok, N’Sakala ve Kerem Kalafat maç kadrosunda yer almayacak.
Antalyaspor Artık Kazanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Antalyaspor son haftalarda kazanmayı unuttu. Akdeniz ekibi güçlü rakibini yenerek galibiyet hasretine nokta koymak istiyor. Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
Beşiktaş’ta 4 İsim Sınırda
Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. 3 sarı kartı bulunan Oğuzhan, Larin, Batshuayi ve Rıdvan, karşılaşmada kart görmeleri durumunda 25’inci haftada deplasmanda oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Beşiktaş:
 Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Emirhan, Souza, Pjanic, Alex, Güven, Batshuayi
Antalyaspor: Boffin, Naldo, Kudryashov, Bünyamin, Veysel, Doğukan, Fredy, Fernando, Hakan, Wright, Mehmedi
Beşiktaş Antalyaspor maçı özeti için tıklayınız

Beşiktaş Antalyaspor maçı özeti BJK Antalya özet BeinSports Spor Toto Süper Lig 24. hafta spor maç