Beşiktaş Bandırmaspor'da resmen maden buldu bonservisi ucuza kapattı

TAKİP ET

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken güzel haber TFF 1.lig ekiplerinden Bandırmaspordan geldi. Bandırmaspor'da forma giyen 23 yaşındaki Senegalli Forvet Philippe Keny ile anlaşma aşamasında olan siyah beyazlı takım Bonservis bedeli olarak 900 bin Euro ödeyecek.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın transfer gündeminde şu sıralar TFF 1.lig ekibi Bandırmaspor'da forma giyen 23 Yaşındaki Senegalli Forvet Philippe Keny yer alıyor. 23 yaşındaki futbolcuyla anlaşma aşamasında olan Beşiktaş, bu transferi oldukça ucuza kapatacak gibi görünüyor.

NEREDEYSE BEDAVAYA GELİYOR

Beşiktaş genç futbolcu için Bandırmaspor ile görüşmelere başlarken 23 yaşındaki golcünün bonservis bedeli için 900.000 Euro teklif edildiği öğrenildi. Bandırmaspor'un bu teklifi kabul etmesi halinde Beşiktaş genç futbolcu ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İKİ POZİSYONDA DA FORMA GİYİYOR

Beşiktaş'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Bandırmaspor li futbolcu Keny, Ben forvet pozisyonunda hem de hücum hattının sol kanadında görev yapabiliyor. Futbolcunun şu anda Bandırmaspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bandırmaspor forması ile geçtiğimiz sezon 36 maça çıkan Senegalli futbolcu 14 gol atıp 7 asist ile takımına katkı sağladı.