Beşiktaş-Başakşehir maçının muhtemel 11'leri belli oldu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında namağlup devam eden Beşiktaş Vodafone Park'ta Başakşehir'i ağırlayacak. Beşiktaş-Başakşehir maçının muhtemel 11'leri belli oldu.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam çok kritik bir karşılaşma oynanacak. Dolmabahçe'de oynanacak olan maçta Beşiktaş Başakşehir'i konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19'da başlarken ligde yenilgisi bulunmayan iki takımda maçı kazanmak için sahaya çıkacak nokta kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut meler Yönetecek.

İki takımda namağlup yoluna devam ediyor

Süper Lig'de 6 hafta devam ederken namağlup yoluna devam eden Başakşehir ve Beşiktaş bu akşam karşı karşıya gelecek nokta Beşiktaş Süper Lig'de 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan da Medipol Başakşehir ise 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan da bulunuyor. Başakşehir 4. haftayı bay geçmişti.

Beşiktaş 4 eksikle sahaya çıkacak

Beşiktaş, Vodafone Park'taki mücadeleye bu akşam kart cezalısı Josef de Souza dahil olmak üzere 4 eksikle çıkacak. Sakatlıkları bulunan Dele Alli ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra hasta olan Welinton da karşılaşmada forma giyemeyecek. Başakşehir'de ise Beşiktaş maçı öncesinde eksik bulunmuyor.

Beşiktaş-Başakşehir maçı muhtemel 11'ler

Namağlup iki takımın karşı karşıya geleceği maçının muhtemel 11'leri de belli oldu. beşiktaş-başakşehir maçı muhtemel 11'ler şöyle;

Beşiktaş : Emre, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson, Salih, Muleka, Kerem Atakan, N'Koudou, Weghorst

Başakşehir : Volkan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Lucas Lima, Biglia, Serdar, Mahmut, Berkay, Chouiar, Okaka