Beşiktaş devre arası transferleri için çalışmalara başladı

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemine ilişkin çalışmalar başladı. Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı Yaptıkları görüşmeler sonunda ara transfer döneminde takıma takviye yapılması yönünde karar aldı.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını devam ettiren Beşiktaş'ta Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemine ilişkin çalışmalar başladı. Teknik direktör Valerien Ismael ve Sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında yapılan görüşmeler sonucunda ara transfer döneminde transfer yapılması yönünde karar alındığı öğrenildi.

Yerli oyuncu istiyor

Alınan bilgiye göre Beşiktaş'ın Fransız teknik direktörü Birgül ara transfer döneminde sağ bek Kanat ve orta saha bölgeleri için transfer istiyor. Özellikle Süper Lig'in yabancı oyunu kuralının göz önünde bulundurulmasını isteyen teknik direktör yerli oyunculara şans vermek istiyor.

Cengiz Ünder için nabız yoklandı

Beşiktaş'ın kalan transferi için Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder için nabız yoklamaya başladığı iddia edildi. Yönetimin Cengiz Üner’in kadroya katmak için şartları zorlamaya hazır olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Diğer yandan Fransız ekibinde Mutlu olmadığı öğrenilen Cengiz Ünder’in de takımdan ayrılmak fikrine sıcak baktığı öğrenildi. Takımlar arasında şartların oluşması durumunda Cengiz Ünder Beşiktaş'a gelebilir.