Beşiktaş gelecek sezon için ilk hedefini belirledi

TAKİP ET

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş gelecek sezon için ilk hedefini belirledi. Siyah beyazlıların Ukrayna ekibi Dnipro'da forma giyen Artem Dovbyk'ı transfer etmek istediği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında dün zorlu Sivasspor deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönen Beşiktaş’ta yönetim gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Özellikle hücum hattına takviyeler yapmak isteyen siyah beyazlı ekibin ilk hedefi belli oldu. Gol sorununu çözmek isteyen Beşiktaş, Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro’da forma giyen genç forvet oyuncusu Artem Dovbyk’ı kadrosuna katmak için harekete geçti. 
Beşiktaş Ukraynalı Golcü İçin Harekete Geçti
Ukrayna’nın Rusya ile savaşa girmesi sebebiyle kariyerini başka bir ülkede sürdürmek isteyen Artem Dovbyk için harekete geçen takımlardan birisi de Beşiktaş oldu. Genç forvet oyuncusunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren siyah beyazlı takım Dovbyk’ın durumunu sordu. Dnipro yönetiminin Artem Dovbyk için istediği 5 milyon Euro’luk bonservis bedelini fazla bulan Beşiktaş yönetimi bonservisi taksitler halinde ödeyebileceğini Dnipro tarafına iletti. 
Kariyerinde 131 maça çıkan Dovbyk bu maçlarda 48 gol ve 9 asistlik bir performans gösterdi. 

Beşiktaş Artem Dovbyk Dnipro Süper Lig transfer