Beşiktaş Giresunspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports BJK - Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçında Beşiktaş Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala siyah beyazlı taraftarlar internet üzerinden Beşiktaş Giresunspor maç özeti ve golleri izle ve Bein Sports BJK - Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte maç hakkında öne çıkan detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta maçında Beşiktaş Giresunspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de ve Avrupa’da son 5 maçtır kötü bir oyunla kaybeden siyah beyazlı takım Giresunspor karşısında galip gelerek üzerindeki kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor. Önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Beşiktaş Giresunspor karşılaşmasının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek isteyen futbol severler arama motorları üzerinden yoğun bir araştırma yürütüyor. 
Beşiktaş Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasının dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Beşiktaş Giresunspor maçı 27 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1’de izleyenlerle buluşacak. Karşılaşmanın hakemi olarak ise Hüseyin Göçek görev alacak.
Beşiktaş’ta Tüm Gözler Forvet Hattında
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Giresunspor ile oynayacak olan Beşiktaş’ta tüm gözler N’Koudou, Batshuayi ve Ghezzal’ın bulunduğu forvet hattının üzerinde olacak. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Ajax maçında oynamayan Batshuayi ile özel olarak ilgilendiği öğrenildi. Siyah beyazlılarda Rıdvan Yılmaz, Gökhan Töre, Serdar Saatçi ve Salih Uçan Giresunspor maçının kadrosunda yer almayacak.
Giresunspor İstanbul’da Haftanın Sürprizini Yapmak İstiyor
Giresunpspor tam 44 yıl sonra bir Beşiktaş deplasmanına çıkacak. Son haftaların yükselen takımlarından birisi olan yeşil beyazlıların hedefi Vodafone Park’ta galip gelerek haftanın sürprizini yapmak olacak. Giresunspor’da Beşiktaş maçı öncesinde sakat olan Douglas dışında bir eksik bulunmuyor.
Beşiktaş-Giresunspor muhtemel 11'ler:
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Ghezzal, Josef, Can, Pjanic, Larin, Batshuayi
Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz Behich, Pelupessy, Diabate, Flavio, Suleymanov, Serginho, Doukara
Beşiktaş Giresunspor maçı özeti için tıklayınız

Beşiktaş Giresunspor BJK Giresun maç özeti Spor Toto Süper Lig