Beşiktaş Göztepe maç özeti ve golleri izle | A Spor BJK Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Beşiktaş Göztepe maç özeti ve golleri izle, A Spor BJK Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri , BJK Göztepe özet A Spor, Beşiktaş Göztepe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan son 16 turu karşılaşmalarıyla birlikte hız kesmeden devam ediyor. Son 16 turunun son maçında Beşiktaş Göztepe ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bir türlü istikrar yakalayamayan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda oynadığı son karşılaşmada sahasında Altay’ı 1-0 ile geçmişti. Siyah beyazlılar Göztepe maçını galip tamamlayarak çeyrek finale kalan son takım olmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalardaki büyük çıkışıyla dikkat çeken ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son karşılaşmada Samsunspor’u 1-0’lık skorla geçerek son 16 tura kalan Göztepe zorlu Beşiktaş deplasmanında galip gelerek adını çeyrek finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu.  Futbol severler ise Beşiktaş Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Beşiktaş Göztepe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Beşiktaş Göztepe maçı bugün saat 20.30’da Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Beşiktaş Göztepe Maçı Hakemi Açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Beşiktaş Göztepe maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Yasin Kol düdük çalacak. Kol’un yardımcılıklarını M. Ergin Gözütok ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak.
Beşiktaş’ın Tek Hedefi Kupa
Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Beşiktaş tek hedef olarak Türkiye Kupası’nı belirledi. Siyah beyazlı takım bugün sahasında oynayacağı Göztepe karşısında kazanarak kupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. 
Göztepe İyi Gidişatını Kupada Da Sürdürmek İstiyor
Süper Lig’de son haftalarda gösterdiği büyük çıkış sayesinde küme düşme hattından kurtulan Göztepe Türkiye Kupası’nda bu sezon büyük işler başarmayı hedefliyor. İzmir ekibi zorlu Beşiktaş deplasmanında kazanarak çeyrek finale yükselmek istiyor. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Nester El Maestro takımını kritik karşılaşma öncesi ekstra bir şekilde motive etmeye çalışıyor. 
Beşiktaş ile Göztepe 75. Kez Karşı Karşıya
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Beşiktaş Göztepe maçında taraflar 75. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 74 karşılaşmada Beşiktaş 41 kez galip gelirken, Göztepe 12 kez kazanan taraf oldu. 21 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Beşiktaş - Göztepe muhtemel 11'ler:
Beşiktaş:
 Ersin, Necip, Montero, Vida, Rıdvan, Ghezzal, Josef, Pjanic, Emirhan, Larin, Batshuayi
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Dino, Atınç, Angel, Berkan, Obinna, Halil, Soner, Ndiaye, Di Santo
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundan itibaren VAR uygulaması devreye girecek. Yani bütün maçlarda VAR hakemi de olacak.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi Ne Zaman?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Beşiktaş’ın Kupa Yolculuğu
Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, 2021-2022’deki 5. tur mücadelesinde Altay’ı 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi. Siyah beyazlılar Göztepe’yi mağlup etmesi halinde adını çeyrek finale yazdıran taraf olacak. 
Göztepe’nin Kupa Yolculuğu
Kupanın 4. turunda Kahta 02’yi 5-0 yenen Göztepe ise 5. turda Yılport Samsunspor’a 1-0 üstünlük kurarak son 16 turunda mücadele etme hakkı yakaladı. Spor Toto Süper Lig’de bu iki takım arasında oynanan son maçta ise Beşiktaş, evinde Göztepe’yi 2-1 mağlup etmişti. İzmir ekibi Beşiktaş’ı yenmesi durumunda son 8 takım arasına katılacak.
Beşiktaş Göztepe maçı özeti için tıklayınız

Beşiktaş Göztepe maçı özeti BJK Göztepe özet A Spor Türkiye Kupası son 16 Süper Lig