Beşiktaş Göztepe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 BJK - Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Beşiktaş Göztepe ile evinde kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesi insanlar internet üzerinden Beşiktaş Göztepe maç özeti ve golleri izle terimlerini internet üzerinden araştırıyor. İşte Bein Sports 1 BJK - Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasının son karşılaşması olan Beşiktaş Göztepe maçı bugün oynanacak. Geçen hafta derbi maçında Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş Göztepe’yi mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi başlatmak ve üst sıralara tırmanmak adına ilk adımı atmak istiyor. Öte yandan geçen hafta evinde Fatih Karagümrük karşısında 1-0’lık bir yenilgi yaşayan Göztepe kötü gidişine bir türlü dur diyemiyor. Sarı kırmızılı takım zorlu Beşiktaş deplasmanında 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Beşiktaş Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Beşiktaş Göztepe maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı futbol severlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. 
Beşiktaş Göztepe Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Göztepe maçı bugün saat 20.00’de Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Beşiktaş Göztepe Maçı Hakemleri Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Göztepe karşılaşmasında Ümit Öztürk düdük çalacak. Örtürk’ün yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak.
Beşiktaş’ta Hedef Üst Sıralar
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında evinde Göztepe’yi ağırlayacak olan Beşiktaş bu karşılaşmadan galip ayrılarak üst sıralara tırmanmaya başlamak istiyor. Siyah beyazlılar maç öncesinde 25 puanla 10. sırada kendisine yer buldu.
Göztepe 2 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Göztepe’de maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Sakatlığı süren Mihojevic ve kart cezası bulunan Lourency bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak önemli maçta forma giyemeyecek.
Beşiktaş’ta 4 Eksik 1 Belirsiz
Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında evinde Göztepe ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş’ta maç öncesi 4 eksik oyuncu bulunuyor. Siyah beyazlılarda N’Koudou, Mert Günok, Necip Uysal ve Gökhan Töre Göztepe karşısında sahadaki yerlerini alamayacak. Josef de Souza’nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.
Göztepe 19 Yıldır Beşiktaş Deplasmanında Kazanamıyor
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Göztepe tam 19 yıldır Beşiktaş deplasmanında kazanamıyor. İzmir ekibi Beşiktaş’a karşı son galibiyetini 27 Nisan 2022 tarihinde 2-1’lik skorla almıştı.
Beşiktaş - Göztepe muhtemel 11'ler:
Beşiktaş:
Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Atiba, Oğuzhan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi
Göztepe: İrfan Can, Murat, Dino, Atınç, Berkan, Atakan, Obinna, Soner, Halil, Ndiaye, Jahovic
Beşiktaş Göztepe maç özeti için tıklayınız

Beşiktaş Göztepe BJK Göztepe maç özeti Spor Toto Süper Lig