Beşiktaş'ın güncel borcu açıklandı

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden biri olan Beşiktaş son dönemlerde borç pençesinde kıvranıyor. Beşiktaş'ın güncel borcu açıklandı. Taraftarlar Beşiktaş'ın son borcunu merak ediyor.

Reklam
Reklam

Son şampiyon Beşiktaş’ın güncel borç miktarı açıklandı. Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden biri olan Beşiktaş son dönemlerde borç pençesinde kıvranıyor. Beşiktaş’ın güncel borcu açıklandı. Taraftarlar Beşiktaş’ın son borcunu merak ediyor.

Beşiktaş’ın Güncel Borcu Ne Kadar?

Süper Lig’in köklü takımlarından biri olan Beşiktaş, son dönemlerde borç ile uğraşıyor. Kulübün Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, Beşiktaş’ın son borcunu açıkladı. Açıklanan verilere göre Beşiktaş’ın net borcun 4.434.479.747 Türk Lirası olarak açıklandı. Kısa vadeli borçlar ise 1.098.724.166 Türk Lirası olarak açıklanırken bu borcun nasıl ödeneceği merak ediliyor.

Beşiktaş Batıyor mu?

Açıklanan borç miktarının çok yüksek olması Beşiktaş’ın borç batağında olup olmadığını düşündürüyor. Şu an büyük bir borç miktarına sahip olan Beşiktaş jimnastik kulübü bu borcun altından nasıl kalkacak diye merak ediliyor. Beşiktaş’ın alacağı 777.854.429 Türk Lirası olarak açıklandı. Borç alacak farkına bakacak olursak toplamda 3.656.625.318 Türk Lirası olarak dikkat çekiyor. Buna göre Beşiktaş’ın gerçekten son derece büyük bir borç içerisinde olduğu anlaşılıyor.

beşiktaş beşiktaşın güncel borcu açıklandı