Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bruno Pinheiro kimdir, hangi takımları yönetti?

TAKİP ET

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş şimdilerde yeni teknik direktör olarak Bruno Pinheiro ile anılıyor. Hem futbolseverler tarafından hem de Beşiktaş taraftarları tarafından Bruno Pinheiro kimdir? Bruno Pinheiro kaç yaşında ve hangi takımlarda yöneticilik yaptı? Beşiktaş 'ın yeni teknik direktörü Bruno Pinheiro mu oldu? şeklindeki soruların cevapları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bizde sizler için bu soruların cevaplarını araştırdık ve haberimizde paylaştık.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü teknik direktör Bruno Pinheiro, Beşiktaş 'ın yeni teknik direktörü olacağı yönündeki iddialar ile gündemden düşmüyor. Beşiktaş Futbol Kulübünde yaşanan Sergen Yalçın ayrılığından sonra takıma yeni bir teknik direktör arayışları devam ederken aynı zamanda da Portekiz asıllı olan dünyaca ünlü teknik adam Bruno Pinherio ile de bir anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Bruno Pinherio kimdir ve kaç yaşındadr? Bruno Pinherio bu zamana kadar hangi takımlar ile çalıştı? Bruno Pinherio Beşiktaş 'ın yeni teknik direktörü mü? sorularının cevaplarını sizler için yanıtladık. işte ayrıntılar..

Bruno Pinherio kimdir ve kaç yaşındadır?
Beşiktaş Spor Kulübü ile anlaşma sağladığ iddia edilen Bruno Pinherio 1976 yılında Portekiz 'de dünyaya geldi ve şu anda da 45 yaşındadır. Kariyerinin büyük bir kısmını Portekiz, Katar ile Belçika 'da çeşitli pek çok alt yaş futbol gruplarında antrenörlük yaparak geçirdi. Teknik direktörlük kariyerindeki en önemli adımını ise 2020 yılının Hairan ayında başına geçtiği Portekiz 2. Ligi ekibi Estoril ile atmıştır. Geçen sezon Estoril 'i 2. Lig 'den en üst lig olan Primeira Liga 'ya yükselten teknik adam, bu sezonda da takmı ile birlikte aynı şekilde formunu devam ettirdi. 14 haftası sona eren ligde, takım ile birlikte tam tamına 6 atane galibiyet ile 6 tane de beraberlik elde eden Pinherio 'lu Estoril, toplamış olduğu 24 puanı ile ligde 5. sırada yer aldı ve aynı zamanda da Avrupa Kupaları potasında da yer almayı başardı.

Bütün kulüpler onu örnek aldı
Bruno, 2. Lig 'de çok iyi bir şekilde futbol oyananacağını herkese gösterdi ve hatta birkaç tane takım onun modelini de kendilerine örnek olarak aldılar. Bruno, kendi fikirlerine ve düşüncelerine çok sıkı bir şekilde bağlı kalan bir teknik direktör. Futbol camiasında yaşanan her türlü gelişmeyi yakından takip eder ve kendisini de bu konuda sürekli olarak geliştirmektedir.

Portekizli Bruno Pinherio Beşiktaş 'ın yeni teknik direktörü mü?
Beşiktaş 'ın yeni teknik direktörü artık belli oluyor. Siyah - beyazlı takım Portekizli Bruno Pinherio ile prensip olarak anlaşma sağladı. Portekizli teknik direktör, şu anda hala Estoril ile çalışmaktadır ancak sözleşmesini feshettikten hemen sonra İstanbul 'a gelecek ve Beşiktaş ile tam 1.5 senelik bir anlaşma için imza atacak.

Sistemi 3 - 4 - 3 'e dönüyor!
Pinherio, çalıtırdığı takımının oyunu en geriden başlayarak kurmasını ister. Kalecileri bir oyun kurucu gibi düşünerek kullanır ve favori oyun sistemi de 4 - 3 - 3 'tür. Fakat, top takımının ayağında olduğunda ise 6 numaralı oyuncu iki stoperin arasına bir oyun kurucu gibi girer ve beklemeye başlar. Sonra da hücuma başlar ve diziliş 3 - 4 - 3 şeklinde olur. Estoril, şu anda ligin en iyi şekilde hücum eden takımlarından bir tanesidir. Bruno, hızlı kanat oyuncularını oldukça çok sevmektedir. Beşiktaş 'a teknik direktör olarak geldiği zaman kesinlikle bu türde olan oyunculara da özel bir ilgi gösterecektir.

Beşiktaş 2ın yeni teknik direktörü kim? Bruno Pinherio kimdir? Bruno Pinherio Beşiktaş a mı geliyor? Beşiktaş Transfer