Beşiktaş Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 BJK - Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Beşiktaş Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Beşiktaş Kayserispor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 BJK - Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta maçında Beşiktaş Kayserispor ile evinde karşı karşıya gelecek. Hafta içi oynadığı Borussia Dortmund maçıyla beraber Avrupa defterini puansız bir şekilde kapatan Beşiktaş, Süper Lig’de de oldukça formsuz bir dönemden geçiyor. Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın geçtiğimiz günlerde istifa ettiği için takımın başında Önder Karaveli olacak. Öte yandan Kayserispor ise İstanbul deplasmanında galip gelerek 3 puanın sahibi olmanın hesaplarını yapıyor. Her iki takım da karşılaşma öncesindeki tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye  başladı. Futbol severler ise Beşiktaş Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Beşiktaş Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Kayserispor maçı 12 Aralık Pazar günü Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinde Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyenlerle buluşacak.
Beşiktaş Kayserispor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılığını ise Bahtiyar Birinci ve Samet Çavuş üstlenecek.
Beşiktaş’ta Eksikler Can Sıkıyor
Hafta içi oynanan maçta Dortmund’a karşı 5-0 kaybederek büyük bir hüzün yaşayan Beşiktaş’ta sakatlar teknik heyetin canını sıkıyor. Siyah beyazlılarda Necip Uysal, Josef ve Welinton kart cezası, Mert Günok, N’Koudou ve Alex Teixeira sakatlığı sebebiyle Kayserispor maçında takımlarını yalnız bırakacak.
Kayserispor’da Hedef Üst Üste 2. Galibiyet
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Kayserispor bu maçı kazanarak üst üste 2. galibiyetini almayı hedefliyor. Sarı kırmızılı takımda Gavranovic ve Kolovetsios kritik karşılaşmada görev alamayacak. Kayserispor’da Uğur Demirok ve Silviu Lung ise Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta oynanacak olan karşılaşmada takımlarındaki yerlerini alamayacak.
Beşiktaş - Kayserispor maçı muhtemel 11'i:
Beşiktaş:
Ersin, Rosier, Montero, Vida, Umut, Ghezzal, Mehmet, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi
Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Hosseini, Carole, Kemen, Emrah, İbrahim, Campanharo, Mustafa, Thiam
Beşiktaş Kayserispor maçı özeti için tıklayınız

Beşiktaş Kayserispor BJK Kayseri maç özeti Spor Toto Süper Lig