Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında zorlu Sivasspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Bu zorlu karşılaşmayı kayıpsız atlatan siyah beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynayacağı Kayserispor mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. 
Türkiye Kupası’nın geçen turunda Göztepe’yi sahasında penaltılar sonucunda mağlup etmeyi başaran Beşiktaş Kayserispor karşısında da kazanarak yarı finale çıkmanın hesaplarını yapıyor. 
Teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde gerçekleştirilen antremanda Sivasspor mücadelesinde oynayan futbolcular antremanı rejenarasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise antremana ısınma koşularıyla başladı. Sonra istasyon koşuları ve stretching çalışması gerçekleştiren siyah beyazlı futbolcular 5’e 2 ve şut çalışması yaptıktan sonra çift kale yaparak antremanı tamamladı.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında oynanacak Beşiktaş Kayserispor 2 Mart 2022 Çarşamba günü yapılacak. Karşılaşma tek maç usulü yapılacak.

Beşiktaş Kayserispor Türkiye Kupası antreman