Beşiktaş Rıdvan Yılmaz'ı satmaya hazırlanıyor

TAKİP ET

Beşiktaş, yeni transferleri için adım atmaya devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden siyah-beyazlı takımda ayrılacak isimlere bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Rangers takımı ile Rıdvan Yılmaz için görüşmeler başladı.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in yeni sezonu için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, aldığı futbolcular kadar sattığı isimlerle de konuşuluyor. Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giden siyah-beyazlı takımda Rıdvan Yılmaz da satılacak isimler arasında listeye eklendi. Beşiktaş takımı, Rıdvan Yılmaz'ın Rangers a transferi konusunda görüşmelerin başladığını açıkladı.

Beşiktaş KAP’a açıklama yaptı

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers takımına satılması için görüşmelerin başladığını bildiren Beşiktaş KAP'a yaptığı açıklamada kesin transferi için görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

Rıdvan Yılmaz'dan da açıklama geldi

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama sonrasında Rıdvan Yılmaz'dan da bir açıklama geldi. Hayalini gerçekleştirdiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'a para kazandırmak gibi bir hayali olduğunu dile getirdi. Beşiktaş'tan ayrılacak olmanın Tabii ki kendisini üzdüğünü söyleyen Rıdvan Yılmaz, ama Beşiktaş camiasına Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için gittiğini Herkesin bilmesini istediğini dile getirdi. Heyecanlı olduğunu belirten genç futbolcu çok duygusal olduğunu, 13 yıldır Beşiktaş’ta olduğunu belirtirken gözyaşlarını tutamadı.