Beşiktaş Sergen Yalçın'dan vazgeçmiyor! Sergen Yalçın'ın istifası kabul edilmedi

TAKİP ET

Kısa süre önce Beşiktaş'tan istifa eden Sergen Yalçın'ın istifası kabul edilmedi. Bu gelişme sonrasında, Şenol Güneş'i isteyen yöneticiler ters köşe olurken, takımın başkanı Yalçın'ın yetkilerini artırma kararı aldı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Son zamanlarda kötü gidişatıyla gündemde olan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Kendi sahalarında Giresunspor'a 4-0'lık skorla yenilen takımda, başkan Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasında bugün bir görüşme gerçekleşti. Yalçın'ın bu görüşmede istifa edeceği iddiaları ortaya atılırken olaylar bambaşka bir yere doğru ilerledi. 

Sinan Engin'den istifayı doğrulayan açıklama
Beyaz TV ekranlarında yorumcu olan aynı zamanda Sergen Yalçın ile yakın dost olan Sinan Engin, istifa iddialarını doğrulamıştı. Engin, " Şampiyon olunmayan her sene hoca mı değiştirilecek. On kişi de olsa Beşiktaş içerdi 4-0 yenilmez. Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifasını vermiş. Bugün yapılan konuşmaları duyan başkan yarın istifayı onaylar. Öyle ki Sergen Yalçın dönemi sona erecektir. Yalçın kendisini ezdirecek birisi değil." sözlerini kullanmıştı. 
"Takımımız düştüğü yerden kalkacak"
Başkan Ahmer Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ın yaptığı toplantıda nasıl bir karar alınacağı merakla beklenirken, toplantı sonrası açıklama yapan Asbaşkan Emre Kocadağ akıllardaki soruları giderdi. Kocadağ, "Başkanımız ile beraber hocamızla bir değerlendirme toplantısındaydık. Hocamız, hem takıma hem de kendine inandığını belirtti. Bizim de hocamıza inancımız tam. Takımımız düştüğü yerden kalkacak" dedi.

sergen yalçın istifa mı etti sergen yalçın beşiktaştan ayrılıyor mu