Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi! Futbolda ibra ne demek? İbra etmek ne demek?

TAKİP ET

Beşiktaş Kulübü'nün 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında Ahmet Nur Çebi başkanlığında 1 Ocak 2021 ve 31 Aralık 2021 tarihleri arasında görev alan yönetim kurulu idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. İbra kararının ardından futbolda ibranın ne demek olduğu araştırılmaya başlandı. Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeyle ilgili merak edilenler araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Kulübü’nün 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında Ahmet Nur Çebi başkanlığında 1 Ocak 2021 ve 31 Aralık 2021 tarihleri arasında görev alan yönetim kurulu idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. İbra kararının ardından futbolda ibranın ne demek olduğu araştırılmaya başlandı. Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeyle ilgili merak edilenler araştırılıyor. Beşiktaş’ın mevcut Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, 2021 yılı için idari ve mali yönden ibra edildi. Çebi ve yönetim kurulunun ibra edilmesinin ardından ‘Futbolda ibra ne demek?’, ‘Yönetim ibra ne demek?’, ‘İbra edildi ne demek?’ gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte Beşiktaş’ta yaşanan son dakika gelişmesi ve konuyla ilgili tüm detaylar…

Ahmet Nur Çebi ve Yönetimi İbra Edildi

Beşiktaş’ta 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısı gerçekleşti. Beşiktaş’ın mevcut başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, 2021 yılı için ibra edildi. Bu kapsamda 01.01.2021-31.12.2021 tarihleri arasında görev alan Ahmet Nur Çebi ve Yönetimi, idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin idari yönden ibrasına 79 kişi ret oyu kullandı. Mali yönden ise 59 kişi bu yönden oy vermiş oldu. 



Futbolda İbra Ne Demek?

Türk Dil Kurumu’nun tanımına göre ibra etmek, ‘aklamak’ anlamına gelmektedir. Bu kapsamda spor kulüplerinin yönetimleri olağan genel kurullarında yapılan oylama ile mali ve idari yönden ibra edilir veya edilmez.