Beşiktaş'ta cinsel ilişkiye girenlerden birisi otel sahibi diğeriyse oyuncu çıktı!

TAKİP ET

Kimseye aldırış etmeden İstanbul'un orta yerinde arabanın üstünde ilişkiye giren ikili şok yaratmıştı. Bebek'teki skandal sonrasında, yağmur altında cinsel ilişkiye girerken görüntülenen yakalanmıştı. A.E.K'nın iki suçtan kaydı olduğu ve otel sahibi ortaya çıkarken, Z.S'nin ise oyuncu olduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ta gerçekleşen olayın detayları gelmeye devam ediyor. 11 Haziran günü Beşiktaş’ta sabaha karşı gerçekleşen Dikilitaş Mahallesi’ndeki olayda Z.S. ile A.E.K. cinsel ilişkiye girmişti. Sokağın tam ortasında ve arabanın dış tarafında üstünde birliktelik yaşayan ikiliye hakaret ve tepkiler çığ gibi yağmıştı.
İstanbul, Beşiktaş’ta görüntülenen çiftin yağmur altında, arabanın üstünde ve kimseye aldırış etmeden uzun süre ilişkiye girdikleri görülmüştü.

“Sana ne lan”

İstanbul, Beşiktaş’ta bu görüntülerin elde edilmesinin ardından bir kişi “Evinize, otele gidin” demiş ve “Sana ne lan” cevabıyla karşılaşmıştı.



Görüntülerin sosyal medyada tartışma yaratmasının ardından emniyet ekipleri harekete geçti. Olayla ilgili oyuncu olduğu tespit edilen Z.S. ile otel sahibi olduğu öğrenilen A.E.K. gözaltına alındı.

Suç kaydı olduğu öğrenildi

Sabah çalışanı Dilek Yaman Demir’in yaptığı habere göre, A.E.K’nın hakaret ve kasten yaralama suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

Aynı zamanda “Otele gidin” tepkisi alan A.E.K.’nın otel sahibi olması da sosyal medya üzerinde epey tartışıldı.