Beşiktaş'ta kritik görüşmeden sonuç çıktı! Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın için kararı verdi

TAKİP ET

Beşiktaş'ın kötü gidişatı sonrasında istifa edeceği sinyallerini veren teknik direktör Sergen Yalçın, bugün Ahmet Nur Çebi ile görüştü. Görüşmede, Sergen Yalçın için son karar verildi.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 14.haftasında Giresunspor karşısında 4-0’lık mağlubiyet alan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’a istifa baskıları yapılmış ve Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşme gerçekleştireceğini açıklamıştı. 
Bu sezon beklenileni veremeyen ve hem ligde hem de Avrupa’da üst üste yenilgiler alan Beşiktaş’ta bardağı taşıran son damla Giresunspor maçında geldi. 

Kritik görüşmeden karar çıktı
Giresunspor mağlubiyetinin ardından istifa edeceği sinyalini veren Sergen Yalçın, konu hakkında Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini duyurmuştu. Bugün akşam saatlerinde yapılan görüşmede, Sergen Yalçın ile yola devam edileceği kararı verildi. 
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, görüşmenin detaylarını şöyle aktardı:

‘’Başkanımız ve hocamızla bir toplantı yaptık. Sergen Yalçın, kendine ve takıma inancı olduğunu belirtti. Başkanımız ve yönetim de inancını belirtti. Beşiktaş, düştüğü yerden kalkacak kuvvete sahip.’’
‘’Hocamız konsantre olacak ve bir şekilde bu olduğumuz girdaptan Beşiktaş’ı kurtaracak. Biz de ona destek olmaya devam edeceğiz.’’
 

sergen yalçın beşiktaş ahmet nur çebi