Beşiktaş'ta kritik toplantı sonuçlandı! Sergen Yalçın'a ne olacak?

TAKİP ET

Süperlig'in 14. Haftasında Giresunspor karşısında kaybeden Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifa edeceğine yönelik söylentiler vardı. Bugün Beşiktaş tarafında yapılan kritik toplantı sonuçlandı. Toplantının detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ta kritik toplantı! Sergen Yalçın istifa mı ediyor? Geçtiğimiz hafta Süperlig’in 14. Haftasında Giresunspor – Beşiktaş arasında oynanan maç Beşiktaş’ın ağır yenilgisiyle sonuçlanmıştı. Beşiktaş’ın yenilgisinin ardından Sergen Yalçın’ın istifa edebileceğine dair söylentiler yayılmıştı. Hem ligde hem de Avrupa’da birçok maç kaybeden Beşiktaş’ın durumunun ne olacağı, ne gibi değişikliklere gidileceği merak konusu… Giresunspor’a karşı kaybedilen maçın ardından Sergen Yalçın’ın istifa edeceğine yönelik söylentiler dönmeye başladı. Sergen Yalçın’ın istifa sinyalleri verdiği düşünülüyor. Beşiktaş’ın direktörü Sergen Yalçın bir görüşme gerçekleşeceğini söylemişti.

Siyah beyazlılar heyecanla toplantının detaylarını ve Sergen Yalçın’a ne olacağı konusunda bir açıklama bekliyor. Beşiktaş’ta gerçekleşen kritik toplantıda Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın’ın yer aldığı söyleniyor, bu üçlüyle beraber kesin bir karara varılacak.
Bugün, Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın’ın yer aldığı kritik toplantı sonuçlandı. Sergen Yalçın istifa mı edecek? Teknik direktörlük pozisyonunda değişiklik mi yaşanacak? Sorularını akla getiren toplantı sonrası alınan kararlar resmi olarak açıklandı. Sergen Yalçın’ın istifa etmeyeceği, teknik direktörlüğe devam edeceği kesinleşti.

Kritik toplantı, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ tarafından şu şekilde yorumlandı; "Başkanımız ve hocamızla bir toplantı yaptık. Sergen Yalçın, kendine ve takıma inancı olduğunu belirtti. Başkanımız ve yönetim de inancını belirtti. Beşiktaş, düştüğü yerden kalkacak kuvvete sahip."

Kocadağ, bir şekilde Beşiktaş’ın bu durumları atlatarak daha iyi yerlere geleceğini ve Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ı kurtaracağını söyledi. Sergen Yalçın’a olan inancını dile getiren Kocadağ, aynı zamanda Yalçın’a destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezonda Süper lig ve Türkiye Kupası almayı başaran Beşiktaş’ın bu sene de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilmesi için birçok yetenekli yeni isim Beşiktaş kadrosuna alınmıştı. Yaz transfer dönemi sırasında birçok yetenekli futbolcuyu kadrosuna eklemeyi başaran Beşiktaş, bu sezon göstermekte olduğu performansından memnun değil. Alex Teixeira, Batshuayi, Pjanic gibi birçok yetenekli ismi kadrosuna katan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de zirvede olmayı planlıyordu. Bu dönem Beşiktaş’ın beklediği gibi ilerlemedi. Sporting, Ajax ve Borussia Dortmund'un da dahil olduğu grupla birlikte ilk 5 hafta hiç puan almayı başaramayan Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluk potasının gerisinde yer alıyor. Lig’in lideri Trabzonspor’dan 16 puan düşük olan Beşiktaş toplamda 20 puana sahip. Bu 20 puanın 6’sı galibiyet, 2’si beraberlik ve 6’sı da mağlubiyetten gelmekte. Avrupa serüvenlerinin de sonuçlanmasının ardından Beşiktaş, Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğüyle birlikte olabildiğince yükselmek için çaba gösterecek.

sergen yalçın sergen yalçın istifa mı ediyor sergen yalçın istifa beşiktaş siyah beyaz Beşiktaş Giresunspor süperlig emre kocadağ ahmet nur çebi