Beşiktaş'ta tarihi binanın çatısı çökerken ,2 kişi canını zor kurtardı

TAKİP ET

Beşiktaş'ta tarihi binanın çatısının bir kısmında meydana gelen çökme anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken kaydedilen görüntülerde binadan kopan parçaların hareket halindeki otomobilin üzerine düştüğü, o sırada orada bulunan 2 kişinin koşarak son anda kurtulduğu görülüyor.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Ortaköy Mecidiye Mahallesi Muvakkit Sokak üzerinde  gece saatlerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre bir  vakfa ait olduğu öğrenilen 2 katlı metruk binanın çatısının bir kısmı çöktü. Çatının çökmesiyle binanın yan duvarı yolda geçen otomobilin üzerine devrildi. Gerçekleşen kazada otomobil sürücüsü kazadan şans eseri yara almadan kurtulurken, çatısı çöken binada bir kişinin yaşadığı ancak olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye itfaiye ve polis ekipleri intikal etti. Polis ekipleri de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri aldılar. Binanın çevresi güvenlik bariyerleri ile kapatılırken, sabah saatlerinde belediye ekipleri de gelerek binada çalışma yaptı.

Düşen parçaların altında kalmaktan son anda kurtuldular
Gerçekleşen facia gibi olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaydedilen görüntülerde çökmeyle birlikte ortalığı toz bulutunun sardığı, binadan kopan parçaların araçların üzerine düştüğü görülüyor. Çökme sırasında orada bulunan 2 kişinin ise son anda koşarak beton yığınının altında kalmaktan kurtuldukları görülüyor. Kimsenin yaralanmadığı olayda araçların hasar gördüğü öğrenilirken, yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Beşiktaş Çökme