Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalında yeni gelişme! O aracın sahibi bakın ne yaptı

TAKİP ET

Beşiktaş'ta Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında cinsel ilişkiye giren ve kendilerini uyaran insanlara da hakaret dolu sözler sarf eden çiftin olayında yeni gelişme yaşandı. Çiftin cinsel ilişkiye girdikleri aracın kaportasında göçük oluştuğu öğrenildi. Araç sahibi bu konuda ihbarda bulunurken Maddi hasar kaydının tespiti için araç ekspertize gönderildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Beşiktaş'ta 11 Haziran günü Gece saatlerinde Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi inşaat alanı önünde bir çiftin hayasızca hareketler bulunduğu ve uluorta ilişkiye girdiği görülmüştü. Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalı sonrasında sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapılırken çift çevrede kendilerini uyaran vatandaşlara hakaret etmişti. Olayın ardından gözaltına alınan çift alkollü olduklarını ve ne yaptıklarını Hatırlamadıklarını söyleyerek kendilerini savunmuştu. Olayla ilgili olarak yeni gelişmeler yaşandı.

Araç sahibi hasar tespiti istedi

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrasında İstanbul polisi harekete geçerken olayda Otel işletmecisi olduğu belirlenen Ahmet Ertan K. ve oyuncu olduğu tespit edilen Zeynep S. gözaltına alınmıştı. Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çiftin cinsel ilişkiye girdiği aracın sahibi ihbarda bulunarak aracın kaportasında göçük oluştuğunu söyledi. Bunun üzerine hasar tespiti yapılması için araç ekspertize gönderildi.

Araçta göçük oluştuğunu iddia etti

Beşiktaş'taki cinsel ilişki skandalı ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken çiftin cinsel ilişkiye girdiği aracın sahibi Sabah saatlerinde aracında göçük olduğunu fark etti. Araç sahibi aracına zarar verildiği iddiası ile karakola giderek şikayetçi oldu. Araç sahibinin şikayeti üzerine maddi hasar kaybının belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.