Beşiktaş Talisca'yı unutturacak yıldızı buldu

TAKİP ET

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Valerien Ismael'in tavsiyesi ile siyah-beyazlı takım yeni bir futbolcuya yöneldi. İddiaya göre Beşiktaş'ta transferin yeni hedefi Reiner.

Reklam
Reklam

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta gündemde de yeni bir yıldız var. Siyah-beyazlı takım geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'in Yanına hocam yönü kuvvetli olan 8 numara futbolcu arıyor. İddiaya göre Beşiktaş aradığı futbolcuyu da İspanya'da buldu.

Talisca’yı unutturacak yıldız geliyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş Şimdi de Borussia Dortmund da geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ve bonservisi Real Madrid'in elinde bulunan Reiner için çalışmalara başladı. Real Madrid genç futbolcuyu Geçtiğimiz sezon Brezilya takımı Flamengo dan tam 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Siyah-beyazlı takım yıldız futbolcuyu 2 yıllığına kiralamak için Çalışmalara başladı. Talisca'yı unutturacak biri Yıldız arayan Beşiktaş'ın genç futbolcu konusunda tüm şartları zorlayıcı öğrenildi.

Benfica'da peşinde

20 yaşındaki futbolcu hakkında Portekiz basınında çıkan haberlere göre Benfica'da La Liga devini ikna etmek için çalışmalar yürütüyor. Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien İsmael'in de genç futbolcuyu siyah-beyazlı takımda görmeye çok istiyor. Geçtiğimiz yıl Borussia Dortmund forması ile 20 maça çıkan yıldız isim Performansı ile göz doldurmuştu. Piyasa değeri 8 milyon Euro olan Reiner'in, bonservisi 2026 yılına kadar Real Madrid'te kalacak. Ayrıca Fenerbahçe teknik direktörleri de genç futbolcuyu çok istediği söyleniyor.