Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha

TAKİP ET

Son dakika spor haberi… Süper Lig'de takımlar yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sebeple transfer haberleri de peş peşe geliyor. Son günlerde Beşiktaş'ın radarında Galatasaray'ın eski yıldızları var. Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili bomba bir iddia da Fransız basınından geldi. Habere göre Beşiktaş Galatasaray'a yeni bir transfer çalımı daha atıyor.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de transfer döneminin açılması ile birlikte takımlar hız kesmeden yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Süper Ligi'nde devleri Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer haberleri taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor. Son günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş Galatasaray'ın eski yıldızlarının Peşine Düştü ve bazı isimleri kadrosuna katmayı başardı. En ses getiren transfer haberi ise Fenerbahçe'nin Bruma transferi oldu.

Ancak Fransız basınında da Galatasaraylı taraftarları çok sinirlendirecek bir haber yer aldı. Beşiktaş, Galatasaray'da bir dönem forma giyen Jason Denayer'in peşine düştü. Jason Denayer, Sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yapınca “Beşiktaş'a transfer oluyor” iddiaları da peş peşe geldi.
 

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde

Galatasaray'ın son dönemlerde Lyon ile sözleşmesi sona eren ve şu sıralar serbest kalan futbolcu Jason Denayer'i gündemine aldığı konuşuluyor. Ancak Fransız basınında yer alan iddialara göre Belçikalı futbolcu aynı zamanda Beşiktaş'ın da gündeminde. Üstelik yaptığı paylaşımın Beşiktaş ile sözleşme görüşmesi için İstanbul'da olmasına işaret olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'da kiralık olarak oynamıştı

Belçikalı futbolcu daha önce Galatasaray'da 2 dönem kiralık olarak forma giymişti. 2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında Sarı-kırmızılı forma internetten futbolcu başarısı ile de dikkatleri üzerine çekmişti.