Beşiktaş yıldız oyuncunun transferini resmen açıkladı

TAKİP ET

Son dakika transfer haberi… Beşiktaş yıldız futbolcu Romain Saiss ile anlaştığını resmen duyurdu. Hafta içi İstanbul'a gelen Yıldız futbolcu Beşiktaş'a imza attı.

Reklam
Reklam

Son dakika transfer haberi… Beşiktaş İngiltere Premier Lig’den transfer etmek istediği Romain Saiss’i Hafta için İstanbul'a getirmişti. 32 yaşındaki fazla futbolcunun Wolverhampton ile sözleşmesi sona erdikten sonra siyah beyazlı takımın radarına girmişti. Futbolcunun Beşiktaş'a 3 yıllığına resmi sözleşme imzaladı öğrenildi.
 

Beşiktaş resmen duyurdu

Siyah-beyazlı takımdan bugün yapılan açıklamada Yıldız futbolcu ile yıllık 1.8 milyon euro Garanti ücret ve maç başı 12500 Euro karşılığında sözleşme imzalandığı bildirildi.

KAP’a açıklama yapan Beşiktaş, Profesyonel futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın Transferi konusunda Anlaşma sağlandığı belirtilirken 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren olmak üzere 2023 2024 sezon sonuna kadar 2 yıl artı 1 yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalandı ifade edildi. Devamında ise futbolcuya sezon başına net 1 milyon 800 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edilirken ek olarak maç başına azami 12500 Euro ücret ödeneceği bildirildi.
 

Sözleşmesi sona ermişti

Premier Lig takımlarından Wolverhampton'da 6 sezon geçiren 32 yaşındaki futbolcu aynı zamanda pas Milli Takım forması da giyiyor. Bu sezon İngiliz kulübüyle sözleşmesi sona eren futbolcu serbest oyuncu statüsünde kalmıştı. Premier Lig'de 31 maçta forma giyen Saiss, oldukça başarılı bir sezon geçirdi.