Beta Berk Bayındır'ın Sevgilisi Simla Ener Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ayrılmışlar Mıydı?

TAKİP ET

Beta lakaplı Berk Bayındır'ın şüpheli ölümü ile ilgili olarak olay anında evde bulunan sevgilisi Simla Ener ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Simla Ener kimdir? Simla Ener nereli? Simla Ener kaç yaşında? Simla Ener ne mezunu?

Reklam
Reklam

Ünlü rapçi Beta Berk Bayındır geçtiğimiz günlerde 8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Berk Bayındır'ın şüpheli ölümünde gözler olay anında evde olan Beta Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'e çevrildi.

Simla Ener ilk ifadesinde "Sabah uyandığımızda Berk'in olağan dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi. Simla Ener'in bu sözleri ve soğuk hareketleri sosyal medya bazı iddiaları gündeme getirdi.

Sosyal medyada Berk Bayındır'ın sevgilisi için ayrıca "Berk takibi bir kaç gün önce bırakmış ve takip etmiyor kız ise ediyor. Tuhaflık var demek ki oratada bir sorun vardı neden sorun yoktu diyor.." diye yazıldı.


Sima Ener sosyal medyadaki bu iddialara cevap verdi.. Simla Ener Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Çirkin iddiaları yanıtlayacak halim yok." dedi.

Peki Simla Ener kimdir? Simla Ener nereli? Simla Ener kaç yaşında? Simla Ener ne mezunu? Simla Ener ile Berk Bayındır ayrılmışlar mıydı?

SİMLA ENER KİMDİR?
Rapçi Beta Berk Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Ener hakkında pek bir bilgi bilinmiyor.  Oyuncu olan Simla Ener'in Kertenkele dizisinde yer aldığı biliniyor.