Beyaz Melek nerede, ne zaman çekildi? Beyaz Melek filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Bu akşam Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanacak olan Beyaz Melek filminin konusu ve oyuncuları insanların gündemini meşgul ediyor. Beyaz Melek'in çekim yeri ve tarihi de internet üzerinden araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Beyaz Melek nerede, ne zaman çekildi? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Bir dönem sinema gişelerini kasıp kavuran filmlerden birisi olan Beyaz Melek filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yeniden izleyenlerle buluşuyor. Dram türünde olan yapımın konusu ve oyuncuları filmi henüz izlememiş olan insanların gündeminin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Ayrıca filmin nerede ve ne zaman çekildiği de film severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Beyaz Melek nerede, ne zaman çekildi?

Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir?
Ali ve Reşat adındaki iki kardeş beyin kanseri olan babaları Ahmet’in kemoterapi tedavisi olabilmesi için onu İstanbul’a getirmiştir. Fakat Ahmet bu tedavinin şartlarına fazla dayanamaz ve hastaneden kaçar. Babalarının hastaneden kaçtığını öğrenen Ali ve Reşat onu bulmak ve hastaneye geri götürmek için arayışlara başlar. Babalarının bir huzurevinde olduğunu öğrenen iki kardeş babalarını orada mutlu olarak görünce onu hastaneye götürme fikrinden bir süreliğine vazgeçer.
Ahmet huzurevinde yaşayan diğer insanlarla gün geçtikçe yakınlaşır ve son günlerini eskisinden daha mutlu ve huzurlu geçirir. 
Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Zamanının en başarılı filmleri arasında yer alan Beyaz Melek filminin oyuncu kadrosunda Mahsun Kırmızıgül, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Yıldız Kenter, Cezmi Baskın, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy, Gazanfer Özcan, Nejat Uygur, Sarp Apak, Yavuz Bingöl ve Zeynep Tokuş gibi isimler yer alıyor. 
Beyaz Melek Nerede, Ne Zaman Çekildi?
Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen, senarist ve oyuncu olarak yer aldığı Beyaz Melek filmi 2007 yılında İstanbul’da çekildi.

Kanal D Beyaz Melek film gündem sinema medya