Beyaz TV'de hayrete düşüren anlar! Canlı yayında cin çıkarma seansı yaptılar

TAKİP ET

TV ekranlarında daha ne olabilir ki derken bu da oldu. Beyaz TV canlı yayınında cin çıkarma seansı yapıldı. Herkesi şoke eden olay izleyenleri hayrete düşürürken, RTÜK engeline takılmak istemeyen Beyaz TV o anları Youtube kanalından yayınladı.

Reklam
Reklam

Son günlerde televizyon ekranlarında reyting uğruna yapılan akıl almaz eylemlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu defa görüntüler Beyaz TV’den. Herkesi hayrete düşüren olay Beyaz TV ekranlarında Sercan Kahveci’nin sunumuyla yayınlanan “Her Açıdan” isimli programda yaşandı. Söz konusu programın Youtube üzerinden yayınlanan bölümüne “Metafizik uzmanı” olduğunu öne süren Pelin Hürman katıldı.
 

Bir buçuk dakikada cin çıkartıyorum

Beyaz TV yeni YouTube kanalında yayınlanan programına katılan Pelin Hürman, Metafizik uzmanı olduğunu belirterek içine cin kaçtığını düşünen kişilerin kendisine başvurması gerektiğini öne sürdü. Pelin Hürman bu işte uzman olduğunu sözlerine eklerken sadece 1,5 dakikada cin çıkardığını öne sürdü.

Canlı yayında konuşmaları ve minikleri ile dikkatleri üzerine toplayan Pelin Hürman, içinde olan kişilerin kendisini başka bir yüz olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.
 

Yasak olmasına rağmen canlı yayında seans yaptı

Sözde Hoca olarak bilinen cinci hocaların cin çıkarma seansları Cumhuriyet'in ilan edilmesi ile birlikte yasaklanmıştı. Ancak hala hukuken yasak olmasına rağmen bu işi yapan çok sayıda kişi var. Onlardan biri olan Pelin Hürman, Beyaz TV'nin YouTube'da yayınlanan programında canlı yayında cin çıkarma seansı yaptı. Beyaz TV'de yaşanan skandal olay ile ilgili sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.
Beyaz TV ise konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.