Beyaz TV'den Seren Serengil'e büyük darbe! Özür dilemesi de yetmedi

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, Bircan Bali ile canlı yayında yaşadığı kavga sonrasında hastanelik olmuştu. Yaşananlar sonrası programın sunucusu Bilal Özbilge hakkında söyledikleri de ortaya çıkan Seren Serengil'in başı fena dertte.

Reklam
Reklam

Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil’in ünlü avukat Feyza Altun ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında programın yapımcısı Bilal Özbilge'nin yasaklı madde kullandığını iddia etmesi başını yaktı. Bu görüşmenin ifşa olması sonrasında canlı yayında konunun tüm ayrıntılarını açıklayan Seren Serengil özür diledi ancak bu da yetmedi.

CANLI YAYINDA KEKELEDİ

Seren Serengil, patronu Bilal Özbilge ile ilgili yaptığı konuşma nedeniyle canlı yayında açıklama yaptı. Konuşma sırasında kendinde olmadığını söyleyen Serengil, Bilal Özbilge’den özür de diledi. Fakat bunları söylerken zor anlar yaşaması ve kekelemesi nedeniyle izleyiciler "Zorla özür diletmişler" yorumunu yaptı.

BEYAZ TV’DEN KOVULDU MU?

Ancak Seren Serengil’in özür dilemesi de yetmedi. Yapımcı Bilal Özbilge’nin Seren Serengil’i programdan göndermek için her şeyi yapmaya hazır olduğu iddia edildi.