Beyoğlu'nda bir pazarcı önce bıçaklandı sonra dövüldü

TAKİP ET

Beyoğlu'nda pazar tezgahının başına gelen bir şahıs, önceden husumeti bulunan pazarcıyı önce bıçakladı sonra tekme ve yumruklarla dövdü.

Reklam
Reklam

Beyoğlu Bülbül Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre pazarcı olarak Beyoğlu’nda çalışan  Selahattin Yeşilçeçen, tezgahını kurarak müşteri beklemeye başladı. Bir süre sonra tezgâha gelen bir şahıs, henüz bilinmeyen bir sebep ile Yeşilçeçen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada tezgahtaki bıçağı alan şahıs, pazarcı Yeşilçeçen'e saldırmaya başladı. Defalarca bıçaklanan talihsiz adam yere yığıldı.

Defalarca bıçakladı, elinden bıçak alınınca da darp etti
Etrafta bulunan diğer pazarcılar şahsı sakinleştirmeye çalışırken zanlı yerdedi pazarcıyı tekme ve tokatlarla dövmeye başladı. Zanlı bir türlü sakinleştirilemedi.
Pazarcı saldırgandan şikayetçi olmadı
Yaşanan olayın ardından şahıs ve yanındaki kişi kaçarak kayıplara karışırken pazarcı esnafı yaralı Selahattin Yeşilçeçen hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Ayakta tedavisi yapılan Yeşilçeçen'in durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenilirken olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, pazarcının şikayetçi olmadığı saldırgan şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Pazarcının bıçaklandığı anlar kameraya yansıdı
Öte yandan, Beyoğlu'nda pazar tezgahına gelen şahısların pazarcıyı önce bıçaklayıp daha sonra darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahısların tartıştığı daha sonra bıçağı defalarca pazarcıya vurduğu daha sonra darp ettiği görülüyor.

 

beyoğlu bıçaklı saldırı