Beyoğlu'ndaki patlamada kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar'ın en zor görevi

TAKİP ET

Taksim'deki terör saldırısında kızını ve eski eşini kaybeden oyuncu Nurettin Uçar cenazede çok zor anlar yaşadı. Ünlü oyuncu cenazenin ardından kızı ve eski eşini kaybettiği yere gelerek Karanfil bıraktı.

Reklam
Reklam

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan oyuncu Nurettin Uçar, Taksim'deki hain terör saldırısında eski eşi Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar’ı kaybetti. Eski eşini ve kızını toprağa veren Uçar, Bugün patlamanın gerçekleştiği noktaya gelerek kızının ve eski eşinin fotoğrafını koyup Karanfil bıraktı. Oyuncu Nurettin Uçar çeklerin bırakıldığı noktada gözyaşlarına boğuldu.

Konuşmakta güçlük çekti

Taksim'de kızını ve eşinin öldüğü noktaya çiçek bırakan Nurettin Uçar basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Pazar günü burada altı tane cana kıyıldı, iki tanesi benim canımdı. Bugün biz burada TBMM'de PKK terör örgütüdür diyemeyen insanlardan daha güçlüyüz, hem millet olarak hem halk olarak. Biz çıkıp konuşabiliyoruz, biz halkın arasında yürüyebiliyoruz, mikrofon uzatıldığında konuşabiliyoruz. Onlar her zaman korkaklar, korkak olarak konuşuyorlar" dedi.

Açıklamasının devamında HDP'Yİ de eleştiren Uçar, "Kürt milletinin temsilciye ihtiyacı yok ki. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Lazıyla, Çerkeziyle bir bütündür. Halkların kardeşliği diyorlar. HDP bana göre asla siyasi bir kuruluş değildir, yabancı güçlerin Türkiye'deki misyonudur. " diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da daha sonra alana gelerek uçarla görüştü.