Bihter filminin Adnan Ziyagil'i belli oldu! Yeni Aşk-ı Memnu'nun oyuncu kadrosu şekilleniyor

TAKİP ET

Bir döneme damgasını vuran diziler arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisinin film uyarlamasının oyuncu kadrosu şekilleniyor. Daha önce Bihter, Behlül, Firdevs Yöreoğlu ve Nihal karakterlerine hayat verecek oyuncuların isimleri açıklanmıştı.

Reklam
Reklam

Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından ekrana uyarlanan Aşk-ı Memnu, 2023 yılında film uyarlamasıyla izleyicinin karşısına çıkacak. Yayınladığı döneme damgasını vuran ve izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi ‘Bihter’ ismiyle filme uyarlanıyor. Yeni projenin oyuncu kadrosu tek tek şekillenmeye başladı. Bu projede en çok merak edilen ise Adnan Ziyagil’i canlandıracak oyuncu olmuştu. Bihter filminin Adnan Ziyagil’i belli oldu.

YENİ ADNAN ZİYAGİL OSMAN SONANT OLDU

Yayınlandığı döneme damgasını vuran sevilen dizi Aşk-ı Memnu, günümüzde film uyarlamasıyla izleyicinin karşısına çıkacak. Yıllar geçmesine rağmen hala tekrar bölümleri ilgiyle izlenmeye devam eden Aşk-ı Memnu dizisi bu kez ‘Bihter’ adıyla izleyiciyle buluşacak. Bihter filminin Adnan Ziyagil’i de belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi uyarlamasında Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Adnan Ziyagil karakterine film uyarlamasında Osman Sonant canlandıracak.

NETFLİX’TE YAYINLANACAK

Film uyarlaması merakla beklenen Aşk-ı Memnu’nun yeni oyuncuları da merak ediliyor. Bihter ismiyle Netflix’te yayınlanacak olan filmin Mart ayında sete çıkması bekleniyor. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Filmde Bihter karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Behlül’e ise Boran Kuzum hayat verecek. Efsane yapımın film uyarlamasında Firdevs Yöreoğlu’nu Hande Ataizi canlandıracak. Matmazel karakteri için Ebru Özkan kamera karşısına geçecek. Nihal’e Helin Kandemir, Peyker’e Nezaket Erden ve Beşir’e Lorin Merhart hayat verecek.