Bilal Hancı Esin Çepni neden boşanıyor? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir?

TAKİP ET

Kafalar grubu üyesi olan Bilal Hancı geçtiğimiz yıllarda Esin Çepni ile dünya evine girmişti. Bilal Hancı bugün sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda eşiyle boşanma kararı aldıklarını bildirdi. Boşanma açıklaması sonrasında Bilal Hancı Esin Çepni neden boşanıyor sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Peki, Bilal Hancı ve Esin Çepni neden boşanıyor? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? Esin Çepni mesleği ne, ne iş yapıyor?

Reklam
Reklam

Kafalar grubu ile birlikte çektiği videolarda sosyal medyada adını duyuran ve yine kavuşan Youtuber Bilal Hancı geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Esin Çepni ile ayrılıyor. Bilal Hancı ve Esin Çepni sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuru ile boşanma kararı aldıklarını söyledi. Evliliği yürütemediklerini ancak bundan sonrasında arkadaş olarak görüşmeye devam edeceklerini söyleyen çift sosyal medyaya damga vurdu. Bu açıklama sonrasında Bilal Hancı Esin Çepni neden boşanıyor sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Peki Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? Esin Çepni ne iş yapıyor? Esin Çepni hakkında merak edilenler haberimizin devamında…
 

Bilal Hancı Esin Çepni boşanma kararı aldı

Geçtiğimiz yolu evlenen Bilal Hancı Esin Çepni çifti boşanma kararı aldı. Anlaşmalı şekilde boşanan çift Instagram hesaplarından yaptıkları bir duyuru ile takipçilerine de bilgi verdi. Evlilik ilişkilerini karşılıklı olarak anlaşarak Bitirme kararı aldıklarını söyleyen çift, kararı almanız zor olduğunu denediklerini ve başaramadıklarını dile getirdi. Bundan sonra da aralarında bir problem olmadan arkadaş olarak görüşmeye devam edeceklerini söyleyen çift, Sosyal medya hesaplarından birbirlerine teşekkür etti.
 

Esin Çepni kimdir, kaç yaşında?

Bilal Hancı’nın eşi olarak tanınan Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Esin Çepni’nin ballı ve pamuk adında iki kedisi olduğu biliniyor. Daha önce bir pakette çalışan Esip Çepni, makyaj eğitimi aldıktan sonra lisanslı makyaj uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır.
 

Bilal Hancı kimdir, kaç yaşında?

Kafalar grubu üyesi olan ve sosyal medya fenomeni haline dönüşen Bilal Hancı, sevdanın böylesi şarkısı ile çıkış yapmıştır. Youtuber Bilal Hancı koyu TrabzonSpor taraftarıdır. Hem sosyal medyada ürettiği içerikler hem de söylediği şarkılarla dikkatleri üzerine toplayan Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulunda lisans eğitimi alan Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte Kafalar grubunu kurmuştur. YouTube'da Kafalar kanalına 26 Aralık 2014 tarihinde açan Grup en çok izlenen YouTube kanallarından Biri haline gelmiştir.