Bild'in muhabiri Lena Wurzenberger'in Bayern Münih Teknik Direktörü ile aşkı işinden etti

TAKİP ET

Bild'in muhabiri Lena Wurzenberger'in, Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile aşk haberleri Almanya'yı salladı. 15 yıllık eşinden geçtiğimiz günlerde ayrılan Julian Nagelsmann, Bild muhabiri ile teknede samimi yakalanmıştı. Alınan bilgiye göre aşkın ortaya çıkması ile birlikte Lena Wurzenberger'in işine son verildi.

Reklam
Reklam

Almanya’nın gündeminde geçtiğimiz günlerde 15 yıllık eşinden ayrılan Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ve Bild’in spor muhabiri Lena Wurzenberger aşkı var. Çiftin görüntüleri Almanya’da adeta bomba etkisi yarattı. Aşk haberlerinin gündeme gelmesi ve görüntülerin de ortaya çıkması ile birlikte Bild’in muhabiri Wurzenberger’in işine son verildiği öğrenildi.

Aşkla iş karıştı

Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann, geçtiğimiz günlerde 15 yıldan bu yana evli olduğu Verena’dan boşanmıştı. Nagelsmann’ın, Wurzenberger ile Ibiza’da tatil yaptığının ortaya çıkması Almanya’yı karıştırdı.

İşten kovuldu

Haberlerin ardından Almanya’nın ünlü gazetelerinden Bild, gazeteciyi Bayern Münih sorumluluğundan aldı. Lena ve Nagelsmann arasındaki ilişkinin bu kararı getirdiği iddia edilirken gazeteden de açıklama gecikmedi. Alman gazetesinden yapılan açıklamada "Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile Bayern Münih'i takip eden gazeteci Lena Wurzenberger'in ilişkisinden haberdar olduk. Çıkar çatışmasının önüne geçmek adına Wurzenberger Bayern Münih muhabirliği görevinden alınmıştır" denildi.