Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı? Semih Şahin neden ihraç edildi? Bilecik Belediye Başkanı hangi partili?  

TAKİP ET

CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmesi siyaset gündemine bomba gibi düşerken Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in CHP'den oy çokluğuyla ihraç edilmesi günün konuşulan bir başka konusu oldu. Şahin'in ihracının ardından ihraç kararının sebebi merak edilmeye başlandı.

Reklam
Reklam

CHP’de hareketli saatler yaşanıyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmesi siyaset gündemine bomba gibi düşerken Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in CHP’den oy çokluğuyla ihraç edilmesi günün konuşulan bir başka konusu oldu. Şahin’in ihracının ardından ihraç kararının sebebi merak edilmeye başlandı. CHP’de disiplin kuruluna sevk edilen Semih Şahin, oy çokluğuyla partiden ihraç edildi. Sıcak gelişmelerin yaşandığı CHP’de Semih Şahin’in ihracı gündem oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ihraç talebinin ardından yaşanan bu gelişme çok konuşuldu. Peki, Bilecik Belediye Başkanı ne yaptı? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden ihraç edildi? İşte detaylar…

Bilecik Belediye Başkanı Ne Yaptı?

CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleriyle bağdaşmayan tutum ve davranışları sebebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Geçtiğimiz Şubat ayında İçişleri Bakanlığı tarafından Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Semih Şahin geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştı. 



Semih Şahin CHP’den İhraç Edildi

Rüşvet iddiaları sebebiyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP’den ihraç edildi. CHP’de parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Semih Şahin, oy çokluğuyla partisinden ihraç edildi.