Bilinmeyen numara nasıl sorgulanır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom numara sorgulama

TAKİP ET

Günümüzde bilinmeyen numaradan gelen çağrılar birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Bu kişiler numara sahibi tespit edebilmek için bilinmeyen numara nasıl sorgulanır araştırıyor. Haberimizin devamında Turkcell, Vodafone, Türk Telekom numara sorgulama işlemlerine ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Gizli numaradan gelen çağrılar, telefon kullanıcılarını rahatsız ve tedirgin etmektedir. Bazı kişiler sırf karşıdaki kişiyi rahatsız etmek için numarasını gizleyerek aramayı tercih eder. Günümüzde telefona gelen gizli numara çağrılarını engellemek ve sorgulamak oldukça kolaydır. 

Gizli numara sorgulama nasıl yapılır?
Günümüzde birçok kişinin telefonuna bilinmeyen numaralardan çağrılar gelmektedir. Önceden kişileri tedirgin eden bu durum, artık gizli numara engelleme ve sorgulama işlemleriyle çok kolay. Operatörlerin müşterilerine sunduğu kolaylık ile bilinmeyen numaranın kime ait olduğunu öğrenebilir ve gizli numaralardan gelen çağrıları kapatabilirsiniz.
Bilmediğiniz bir numaran gelen aramanın kime ait olduğunu öğrenmek için kullandığınız operatöre mesaj atabilirsiniz. Bunun yanında bilinmeyen numaralar servisini de kullanabilirsiniz.

Vodafone bilinmeyen numara sorgulama
Vodafone operatörünü kullanan kişiler, bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları öğrenmek için:
KIM yazıp boşluk bırakıp öğrenmek istediğiniz numarayı yazarak 7048’e kısa mesaj gönderebilir. 

Turkcell bilinmeyen numara sorgulama
Turkcell operatörünü kullanan kişiler, bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları öğrenmek için:
KIM yazıp boşluk bırakıp öğrenmek istediğiniz numarayı yazarak 2200’a kısa mesaj gönderebilir. 

Türk Telekon bilinmeyen numara sorgulama
Türk Telekom operatörü, bilinmeyen numaraların tespit edilebilmesi için müşterilerine çeşitli yöntemler sunmaktadır. Bunlardan ilki, www.turktelekom.com.tr adresinde yer alan Bilinmeyen Numaralar Servisine girmek ve sorgulama yapmaktır.
İkincisi, telefonunuzun arama ekranından ‘’*100#’’ tuşlamasını yaparak bilinmeyen numaralar servisine giriş sağlamaktır.
Son yöntem ise 11855 numarasını arayarak numara sorgulama yapmak olacaktır. 
 

bilinmeyen numara sorgulama bilinmeyen numara bulma