Bilmemek film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Bilmemek film konusu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Filmin yayınlanmasının ardından başarılı oyuncu kadrosu ve yorumların nasıl olduğu araştırılmaktadır. Bilmemek filmi hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Yönetmen koltuğunda yer alan Leyla Yılmaz, Bilmemek adlı film içerisinde aile dramını yaşatmaktadır. Türkiye de ses getiren bir film olan Bilmemek dünyayı etkisi altına almıştır. Neredeyse her hafta farklı betimlemelerle karşımıza çıkan eşitsizliğin, sokaktaki bireylerin ağzına sakız olan eşcinsellik kavramının, mide bulandırıcı gelişmelerin birer norm haline gelişinin eleştirisini sağlıyor. Bilmemek filmi hakkında detaylar..

Bilmemek film yorumu

Aile bireylerinin olumsuz hal ve üsluplarına rağmen gerek sosyal gerekse akademik açıdan ilerleme kaydetmeye çalışan bir bireyi, dünyanın çekilmez kriterleri ile baş başa bırakıyor.

Konsept, akış veya hikâye gereği oldukça nazik ve keyifli bir anlatıya sahip olmasına karşılık aynı samimi ve içten yorumları oyuncu kadrosu için söylemek mümkün gözükmüyor. 

Bilmemek film fragmanı

Bilmemek film oyuncu kadrosu ve karakterler

Emir Özden – Umut

Senan Kara – Selma

Yurdaer Okur – Sinan

Çetin Sarıkartal – Kemal

Levent Üzümcü – Atilla

Ulaşcan Kutlu, Sanem Öge

Arda Aranat

Berke Bük 

Bilmemek film konusu bilmemek oyuncu kadrosu