BİM, A101, Migros, Carrefoursa marketlerde Milli Piyango biletleri satılıyor mu?

TAKİP ET

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı bileti almak isteyen kişiler, zincir marketlerde bilet satışının yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Bu kapsamda A101, Migros, Carrefoursa, BİM gibi marketlerde bilet satışının yapılıp yapılmadığı araştırılıyor. Peki Milli Piyango bileti hangi zincir marketlerde satılıyor? Zincir marketlerden piyango bileti alınır mı? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

2022 için geri sayım başladı. Binlerce kişi yeni yıl için Milli Piyango biletlerini nerden alacağını araştırıyor. Peki yeni yıl biletleri nerede satılıyor? BİM, A101, Migros, Carrefoursa gibi marketlerde bilet satışı var mı?  İşte yeni yıl biletleri ile ligli merak edilen soruların yanıtları...

BİM, A101, Migros, Carrefoursa Milli Piyango bileti satıyor mu?

Yeni yıl biletlerinin hangi marketlerde satıldığı merak ediliyor. Bu kapsamda Migros ve Carrefoursa marketlerden Milli Piyango biletleri alınabilecek. Yılbaşı bileti almak istiyorsanız "millipiyangoonline.come" sitesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango uygulamasını kullanarak da bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Milli Piyango bileti nasıl alınır?

Milli Piyango biletleri tamamen şans üzerine kurulmuştur. 0-9 ile arasındaki rakamların yazılmasıyla oluşan biletlerin üzerinde sıralı numaralar bulunmaktadır. Milli Piyango biletleri; tam, çeyrek veya yarım olarak satın alınabilir. 

Milli Piyango biletlerine uygulama üzerinden veya satış bayilerinden ulaşılabilir.

Nasıl kazanırım?

Milli Piyango biletindeki rakamlar, çekiliş günü küreden çıkan numaralar ile eşleşirse ikramiye kazanılır. İkramiye dağıtımı şöyledir:

Her ikramiye kategorisi için kazanan numara hane sayısı

Her ikramiye kategorisi ile ilgili olarak kazanan farklı numara sayısı.

Amorti rakamları

Amorti, biletlerin son rakamıdır. 2 tane amorti rakamı çekilir ve çekilen rakamlar, biletin son rakamı ile eşleşiyorsa amorti kazanmış olursunuz. Amorti kazanan bilet bedelini kazanmış olur.

Teselli ikramiyesi

Büyük ikramiyeyi kazanan numaralar sadece tek bir rakam ile farklıysa teselli ikramiyesi almış olursunuz.

Her ikramiye kategorisine ilişkin o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, o ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet ise ikramiyenin tamamı kazanılır. Yarım bilet ile ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ile ikramiyenin dörtte birini kazanılır.

2022 milli piyango milli piyango biletleri 2022 yılbaşı büyük ikramiye milli piyango yılbaşı bileti