BİM Ev ve Araba Satacak! BİM Marketinde Konut ve Otomobil Satımı Alımı Nasıl Olacak? BİM Sahibinden'e Rakip Oluyor!

TAKİP ET

Bim marketler zinciri konut ve otomobil satacak! Peki BİM'de araba ve ev nasıl satılacak? BİM konut ve otomobil ilanları nasıl ve nerede bakılacak? BİM Sahibinden'e rakip oluyor!

Reklam
Reklam

Bim marketler zinciri artık araba ve ev de satacak haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Düşük fiyatları ile vatandaşın cebini rahatlatan zincir marketlerden BİM'de artık otomobil ve konut satımları da yapılabilecek.

İçerisinde gıdadan hijyene makyajdan ete elektronik eşyaya mobilyaya kadar ürün yelpazesi satışı olan BİM'de artık otomobil ve konut da satılacak..

BİM Marketler Anonim Şirketi Resmi Gazeteye ilanını verdi. Buna göre bim artık otomobil ve konut satışı yapabilecek.

Geçen senelerde zincir marketlerde beyaz eşya, kırtasiye, mobilya ve ev tekstili gibi ürünlerin haksız rekabette satışının engellenmesi kanunu kkonuşulurken bugün gelen haberde BİM'in otomobil ve konut satışı yapmak için ilk adımı attığı öğrenildi.

Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan belgede BİM Şirketi’nin yaptığı düzenleme de "Yürürlükteki ilgili mevzuata uymak ve gerekli yasal izinleri almak kaydıyla şirket, otomobil, minibüs, midibüs, motosiklet, atv, utv, elektrikli bisiklet vb her türlü motorlu kara taşıtlarının toptan ya da perakende ticaretini, ithalatını, ihracatını (aracılar ile internet TV. Vb. üzerinden ticaret dahil) gayrimenkul, konut, işyeri vb her türlü gayrimenkulün inşası, alımı, satımı, aracılık ve komisyonculuk faaliyetlerini kendi mağazalarında ya da işyeri açmak veyahut e-ticaret yoluyla yapabilir." ifadelerine yer verildi.