BİM sosyal medyayı salladı! Çürümüş muzları satışa çıkardı, tepki çekti!

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan BİM sosyal medyaya düşen görüntüleri sonrasında tepki çekti. BİM Marketin İstanbul'da bir şubesinde çürümüş ve küflenmiş Muzların satıldığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde bulunan binlerce şubesinde indirimli ürün satışı yapan BİM market bu defa sosyal medyada tepki çekti. BİM Marketin İstanbul'da bulunan bir şubesinde çürük Muzların indirimli şekilde satışa çıkarılması vatandaşların tepkisini çekti. Twitter kullanıcıları BİM marketten gelen bu görüntüleri paylaşırken "Türk milletine layık görülen ürün? Çürük muz!" yorumlarını yaptı.

Çürük muzu 17.90 liraya satıyor

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerin den olan BİM market İstanbul'daki bazı şubelerinde yerli etiketi ile 17 90 TL'den çürük muzları satışa çıkardı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ardından BİM Markete tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Omuzlarım çürük olmasına rağmen fiyatın hala çok yüksek olmasına tepki gösterdi. Muzların fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcıları, "Çürümüş muz indirimle 17,90 TL" diye yazdı.

Konu ile ilgili Henüz bir Marketten bir açıklama yapılmadı.