Bimcell internet paketleri ne kadar ve nasıl yüklenir? Bimcell 1 GB 2 GB, 5 GB ve 10 GB internet paket fiyatları

TAKİP ET

Operatörlerin çoğalmasıyla bu seçenekler arasına Bimcell de katıldı. Bim marketlerinin sunduğu fırsat üzerine Bimcell kampanyaları ise oldukça yoğun ilgi görmektedir. Bimcell paketleri ne kadar, nasıl yüklenir soruları ise sorulmaya başlandı. Bimcell de bulunan internet paketlerinin detayları ise haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Bimcell internet paketleri oldukça uygun fiyatlara kullanıcılara sunulmaktadır. Kampanyalar bazı dönemler başlatılsa da normal ücretleri de birçok vatandaş tarafından uygun bulunmaktadır. En çok kullanılan paketler arasında olan internet bittiği zaman vatandaşalar kolaylıkla temin edebilecektir. İşte internet paketlerinin detayları
Bimcell ek internet paketleri
Bimcell tarafından geliştirilip sunulan ek internet paketleri, Bimcell kullanıcılarının diğer internet haklarının bittiği anda hatlarına tanımlanması için sunulmuştur. Bimcell ek internet paketi başlığı altında verilen bu ürünler; günlük, haftalık ve aylık olarak yapılabilir. Müşteri memnuniyetini düşünen Bimcell, gelişen teknoloji ışığında sürekli internet ortamında bulunup, gelişmelerden geri kalmak istemeyen kullanıcı için bu paketleri tasarlıyor. 
Bimcell internet paketleri nasıl alınır?
Birçok operatörde olduğu gibi Bimcell içerisinde de paketler kullanıcıya göre değişiklik göstermektedir. Bimcell internet paketlerini satın almak için 4551’e SMS yoluyla istenilen paketin adı yazılarak göndermek yeterli olacaktır. Mesaj yoluyla bu işlemi yapmak istemeyen kullanıcılar ise cep telefonlarından *120# tuşlanarak sesli sistem üzerinden istediğiniz paketi söyleyerek sahip olabilirsiniz. Satın alma işleminde ise faturalı kullanıcıların diğer ay ki faturasına yansıtılmaktadır.

Bimcell 1 GB internet paketi                          
1 GB’lik internet paketi 12 TL karşılığında satın alınabilmektedir. 1 GB yazıp 4551’e mesaj gönderildiğinde paket satın alma işlemi gerçekleşir. Bu paketin iptali için ise, İPTAL1GB yazıp 4551’e mesaj gönderilmelidir.
Bimcell 2 GB internet paketi
2 Gb’lik internet paketinin ücreti 19 TL’dir. 2GB yazıp 4551’e mesaj göndererek paket satın alma işlemi gerçekleşir. Bunun yanı sıra iptal durumunda ise İPTAL2GB yazıp 4551 ‘e mesaj göndermek yeterli olacaktır.
Bimcell 5 GB internet paket
27 TL karşılığında 5GB yazıp 4551’e mesaj gönderilir. İptal için İPTAL5GB yazıp 4551’e sms yollanır.

 

bimcell bimcell internet paketi bimcell paket fiyatı